1

Tema: Naravna barva za lase

Iščem po internetu za uporabnimi informacijami in zaenkrat nisem naletela na nekaj prepričljivega . .. Ali imate morebiti vi izkušnje z naravnimi barvami za lase? Zanima me predvsem temno rjava barva za lase.  :prst:

Kaj pa kana? smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Naravna barva za lase

smile

Urška je napisal/a:

Iščem po internetu za uporabnimi informacijami in zaenkrat nisem naletela na nekaj prepričljivega . .. Ali imate morebiti vi izkušnje z naravnimi barvami za lase? Zanima me predvsem temno rjava barva za lase.  :prst:

Kaj pa kana? smile

Jaz mam izkušnje s kano (bakreno rdečo) smile  Skuham hibiskusov čaj, potem pa dam noter prah kane (lahko še kako žlico jabolčnega kisa), da nastane gosta kaša, pol pa dam na oprane, vlažne lase in pustim 2-4 ure gor. Sicer je pocarija, ampak meni je ok smile
...se pa v trgovinah z naravno kozmetiko dobijo različne naravne barve za lase (jaz sem sprobala še barvo Sante, v kateri so poleg kane še prahovi drugih zelišč - tud ok)

lp smile

Kano sem tud jaz sprobala že pred leti, sam tisto čisto brez pigmenta. Pocarija taprava in vonjave tudi, kot da bi si na lase dajal glino al zemljo. big_smile Samo raje to, kot smrdljivo "klasično" barvo z lase s peroksidom.  smile

urskakorun.com

Urška je napisal/a:

Kano sem tud jaz sprobala že pred leti, sam tisto čisto brez pigmenta. Pocarija taprava in vonjave tudi, kot da bi si na lase dajal glino al zemljo. big_smile Samo raje to, kot smrdljivo "klasično" barvo z lase s peroksidom.  smile

:prst:  smile

5 Nazadnje urejal Fiona (19.09.2012 11:52:26)

Pri Sonji Velikanje oz. na njeni spletni strani dobiš čisto kano in še nekaj drugih barv, med temi tudi temno rjavo barvo, s katero se podobno barva kot s kano.

Njena spletna stran je Zaklanica narave
Kontaktiraš jo lahko tudi preko fbja. Ima najbolj čista naravna barvila, ki jih uporablja tudi za poslikavo kože. Pa še trgovina je fair trade.  :srcek:

admin: spletna stran je bila zbrisana v skladu s pravili foruma.

Jao! poglejte uro pri mojem postu big_smile  11:33:55

:prst:   cool  big_smile

Hvala za informacije - mal sem preverjala med izdelki in se včeraj odločila za Logono - navijam za super rezultat!  cool  smile

urskakorun.com

:prst:

Živjo, tudi mene ta tema zelo zanima.

Zanima me, če kana ali pa npr. Logona prekrijeta tudi sive lase?

10

Za kano vem, da sivih las ne prekrije popolnoma, ampak se obarvajo bolj na oranžno.

11

Fiona je napisal/a:

Za kano vem, da sivih las ne prekrije popolnoma, ampak se obarvajo bolj na oranžno.

sad  hmm Škoda. Hvla Fiona za odgovor. :rose:

12

Urška je napisal/a:

:prst:   cool  big_smile

Hvala za informacije - mal sem preverjala med izdelki in se včeraj odločila za Logono - navijam za super rezultat!  cool  smile

Urška, daj prosim poročaj, tudi men zelo zanima! Samo, ne vme, če imaš ti tudi že sive lase  wink  Ker jaz jih imam ful in sem spodaj videla, da te naravne barve sivih ne prekrijejo glih  sad NO,d ej prosim povej, ko boš spobala, da vidimo!  :prst:

Bom poročala  :prst:  wink

urskakorun.com

Ekola, sem si končno vzela čas in se pobarvala - zbrala sem Logonino temno rjavo - barvo sem na laseh pustila dobro uro in učinek barve je minimalen, kar mi je prav všeč! smile Samo mal mi ojača ten barve in i like it! sem se bala da bo preveč prijela, ker je prijateljica postala skoraj črna po barvanju z eno drugo naravno barvo, mislim da je znamka erba. smile

Tako lahko barvo naslednjič brez skrbi pustim še več časa na laseh.

urskakorun.com