351

Re: Klepetalnica

Urška je napisal/a:

Oglasila se je gospa, ki se je prepoznala na eni izmed fotk od maškar in na njeno željo je bila fotka zbrisana. V bodoče prosim vse uporabnice in uporabnike, da zavoljo preventive in ogibu neljubih situacij - vključite previdnost pri nalaganju fotografij.

Se opravičujem - jaz sem dobila tudi po mailu in sem predvidevala, da je fora s kakega foruma ...

spelca13 je napisal/a:

Meni se zadnje dni res skos malce vrti... pa čustva so malo potencirana. Pa v meditaciji me zadnje čase tolk odnaša...če že ne zaspim pa kar neki odbluzim, namesto da bi delala, kar sem se namenila. A se to še komu dogaja te dni?

Že kako leto  big_smile  :prst:

Urška je napisal/a:

Hja, jst mam ful povečano energijo čez dan, zvečer pa sem čisto za v posteljo ... mogoče ima tale polna luna tudi kaj prste vmes ....  big_smile

jaz tudi to ... vstajam zgodaj in delam veliko, zvečer konec...ampak meni je super, bolje tako, kot obratno, kar je navadno s polno luno ... naj traja*  :srcek:

'Življenje je proces.

352

Tina je napisal/a:

Že kako leto

Malina, ti me vedno nasmejiš  big_smile 

a pol je to ok? Čeprav, danes sem pa ful delala in končno se malo kažejo tudi učinki smile a se še kdo srečuje z ljudmi v meditaciji? Danes je pa prišel moj ati. pa ga nisem namerno vizualizirala. Zadnjič mi je zoran rekel, da vem, da je pristno po čustvih. No in danes sem ga res začutila sem kr jokala, tko da je že moglo bit pristno. me je malo spodbudil, tako kot on zna  :srcek:  (uf sem malo off topic ane  wink )

353

Tina je napisal/a:

jaz tudi to ... vstajam zgodaj in delam veliko, zvečer konec...ampak meni je super, bolje tako, kot obratno, kar je navadno s polno luno ... naj traja*

Ja sem videla kdaj pišeš semle ob pol šestih zjutraj!  :prst:  Jaz pa ravno obratno, zjutraj ni nič z mano. Očitno mene skos nosi polna luna  lol

354 Nazadnje urejal Tina (06.06.2012 07:44:04)

ok..jaz sem vstala ob 3:03h  smile 

Potem sem bila na Krimu ob 5:15  smile
Potem tam ni bilo nič, samo oblak, spodaj megla, vmes pa si videl, da je kao sonce  smile
Potem smo pustili vse hude astronome, nekateri so celo spali tam, za sabo in šli na blef proti dolini ... sunchasing  smile
Potem, po ene 300 m višinske spremembe, se je med oblakom zgoraj in meglo spodaj ravno sredi vzhajanja za 2 min pokazalo sonce  smile
In...in smo jo videli  smile
Bilo je nepozabno, slika (avtorska!!!) sledi, trenutno pa se mi samo smeji  smile
kaj sem čutla še ne vem, ker se malo tresem od adrenalina, bilo pa je zelo super  smile

'Življenje je proces.

355

Tina je napisal/a:

ok..jaz sem vstala ob 3:03h  smile 

Potem sem bila na Krimu ob 5:15  smile
Potem tam ni bilo nič, samo oblak, spodaj megla, vmes pa si videl, da je kao sonce  smile
Potem smo pustili vse hude astronome, nekateri so celo spali tam, za sabo in šli na blef proti dolini ... sunchasing  smile
Potem, po ene 300 m višinske spremembe, se je med oblakom zgoraj in meglo spodaj ravno sredi vzhajanja za 2 min pokazalo sonce  smile
In...in smo jo videli  smile
Bilo je nepozabno, slika (avtorska!!!) sledi, trenutno pa se mi samo smeji  smile
kaj sem čutla še ne vem, ker se malo tresem od adrenalina, bilo pa je zelo super  smile

malina bravo! :prst:  :prst:  Vsa čast vsem, ki ste vstali sredi noči in gledali Venero ali pa se pridružili skupinski meditaciji!  :prst:  :srcek:

356

Tina je napisal/a:

kaj sem čutla še ne vem, ker se malo tresem od adrenalina, bilo pa je zelo super

:prst:  big_smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

357

Kam naj dam to ...? Zelo zanimivo o hrani ... sicer v hrvaščini, ampak vseeno ... res dobro o tem, zakaj smo kar jemo in mislimo, kar nas uči tudi ajurveda. Pa vsi, ki so zdravi...  wink
Dam kar sem  smile

http://www.youtube.com/watch?v=EKyaF9pg … ture=share

'Življenje je proces.

358

Začelo se je Evropsko nogometno prvenstvo,
tu je razpored: http://www.marca.com/deporte/futbol/eur … dario.html smile

Slovencev pa letos ni na prvenstvu sad

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

359

V oktobrski številki revije Karmaplus si lahko preberete nove članke aktivnih članov našega društva:

Članke najdete tudi v e-obliki na našem blogu. Nč bat, če sta naslova na blogu malo drugačna, vsebina je enaka.

Nina Dolinšek: S sanjami do uresničenih želja

(članek v e-obliki)

David Jerebic: Obilje pozitivnih občutkov

(članek v e-obliki)

urskakorun.com

360

Želim vam prelepo belo soboto in obilo uživancij na snegu  :srcek:  smile

http://www.youtube.com/watch?v=vGRC2LYmHfU

urskakorun.com

361

Mene pa zanima, če je še kdo imel kako izkušnjo danes s tem datumom ... kaj začutil?
Mene je močno nekaj oblilo, kar v eno spontano meditacijo sem šla, potem sem pogledala na uro in je bilo 12:11  smile

'Življenje je proces.

362

Iskreno rečeno, sem 21.12. preživela izven meditacije in vsega cirkusa, ki se je dogajal okrog tega datuma, zato nisem občutila kataklizme. smile Preživela sem ga čisto "zemeljsko".  big_smile Osebno sem bolj začutila vibracije 22.12., tako močno, da sem imela ves dan občutek, da plavam na mogočnem valu. smile Pa tudi nisem niti meditirala, niti se posvečala, bila sem le srečna, da je konec sveta mimo in da smo preživeli!  wink  tongue

Meni osebno datumi ne pomenijo tako zelo veliko, večjo vrednost se po mojem mnenju začuti čez daljše obdobje, na primer celotno 2012. Energijski premiki na en sam dan so lahko v večji meri posledica kolektivne zavesti (seveda v določeni meri tudi drugi dejavniki, kot so numerološka postavitev, postavitev planetov itd.) - če se je, špekuliram, tretjina sveta že nekaj časa pripravljala na en sam datum, se je verjetno ta dan kakšna razlika poznala. smile

Zdaj lahko čakamo drugi konec sveta, baje da je zrihtanih že nekaj terminov - da bo ja za ziher. smile

No, naslednji konec je 31.12., konec 2012. Datumsko majhen prestop, velika množica ljudi čaka na ta konec in začetek novega, zato se tudi tako lepo začuti prehod iz starega v novo (podobno kot 21.12).. Vsak pri sebi ve, kakšno bilanco ima narejeno, kaj pričakuje od novega začetka in v katero smer bo obrnil ali ohranil svoja jadra. smile

Jaz vam želim čim lepši veter v vaša jadra in dobro naštiman kompas v letu 2013!  :srcek:  smile

urskakorun.com

363

Vsem v letu 2013 želim, da uresničite svoje sanje ter da je zdravo, veselo in zadovoljno.

smile

364

Enako, Zoran :-)

Urška, saj jaz tudi nisem sama nič delala, samo zato me je ravno zanimalo, ker jaz nisem temu posrečala nobene pozornosti, kar naenkrat me je pač 'oblilo' ... potegnilo v meditacijo ... ne znam drugače povedat :-)
Spontano je bilo, pa me je zanimalo, če se je še komu kaj podobnega zgodilo :-)
Še dobro, da nisem delala  wink

Lepe želje vsem tudi iz moje strani  :srcek:  :prst:   smile

'Življenje je proces.

365

Obvestilo:

Forum se je prestavil na nov strežnik in so nekatere teme trenutno nedostopne, bodo pa prenesene naknadno,
kljub temu se lahko vseeno piše naprej. smile

Sedaj se je tudi možno na novo registrirati na forumu. smile

366

Danes sem na mail prejela poučno zgodbo o financah in bankah smile

Takole gre (žal ne vem avtorja):

"Bilo je nekoč, ko je nekje v neko vas prišel neznanec.

Vedel je, da tam živi na tisoče opic. Vaščanom je tako ponudil 10
dolarjev za vsako opico, ki jo bodo zanj ulovili.

Vaščani so z navdušnjem sprejeli neznančevo ponudbo in se nemudoma
odpravili na lov.

Mož je nato od njih odkupil na stotine opic, ki so jih ti uplenili
in ko se je število opic naokoli zmanjšalo, so jih vaščani prenehali
loviti. Neznanec je zato dvignil svojo ponudbo in vaščanom ponudil
20 dolarjev za vsako opico.

Vaščani so se brez oklevanja ponovno podali na lov. Število opic je
še bolj upadlo in ljudje so se spet vrnili h kmetovanju. Mož je zato
ponudbo povečal na 25 dolarjev in sčasoma je opic ostalo tako malo,
da je bilo skoraj nemogoče najti še kakšno.

Mož je potem objavil novo ponudbo. Za vsako opico je vaščanom
ponudil 50 dolarjev.

Hkrati je moral zaradi posla odpotovati in za odkup opic je
pooblastil svojega pomočnika.

Ker šefa ni bilo, je pomočnik vaščanom dal ponudbo: "Poglejte vse te
opice v kletkah, ki jih je zbral moj šef.

Prodam vam jih za 35 dolarjev in ko se šef vrne v vas, mu jih
prodajte za 50 dolarjev za vsako".
Vaščani so se res organizirali. Zbrali so vse svoje prihranke in
odkupili vse opice.

Nikoli več niso videli ne moža, niti njegovega pomočnika, ostalo je
le vse polno opic.

Sedaj boste morda lažje razumeli zgodbe o delnicah, hipotekah in
bankah, ki jih je zadnja leta vse polno; morda vam bo tudi lažje
razumeti zgodbe o vzrokih svetovne finančne krize, prepričan pa sem,
da vam bo jasno, da gre za zgodbo o opicah."

urskakorun.com

367

Če koga zanimajo datumi, ki so po kitajski astrologiji dobri za začetek novega posla v februarju  smile

'Življenje je proces.

368

Ok- spet ne znam slike pripet ... kaj delam narobe?
Help smile

'Življenje je proces.

369

Ok, ugodni dnevi so:

13.2. od 9.30h dalje (ni primeren za Zmaje)
15.2. od 9:30h dalje (ni primeren za Konje)
18.2. od 6:30h dalje (ni primeren za Peteline)
21.2.2013 6:30h -8.30h in dalje (ni primeren za Podgane). Ta dan ima 5 zvezdic za nove delovne začetke  smile

'Življenje je proces.

370

Tina je napisal/a:

Ok- spet ne znam slike pripet ... kaj delam narobe?
Help smile

Moraš imet polno povezavo do slike, ki jo lahko najdeš pod lastnosti slike (ali pa izbereš funkcijo Kopiraj mesto slike), klikneš na ikonco tukaj na forumu in povezavo umestiš med [img]tole[/img] smile

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtKIjxy-Fz-eH-ijuyw0CYMQ2ozvYA3Pc9rBBWGomOiVbQSHv-

Sem probala še sama enkrat in gre.  smile

urskakorun.com

371

A ste bili letos kaj v maškarah? Pri nas na vasi je še ta lepa navada, da otroci hodijo od hiše do hiše in vsi so ljubko napravljeni v maškarce.  :srcek:  smile

urskakorun.com

Of topic

Ali mi lahko kdo pove kje je bog:  v nebesih-raju ali v peklu?

373

Kjerkoli si ti ... bog je vedno s tabo  wink

'Življenje je proces.

Srašujem kje je bog.Zase vem kje sem.

375

Ali jaz ne razumem vprašanja, ali pa ti ne odgovora.

V vsakem primeru:
moja definicija pekla ali nebes je naše notranje stanje, nekaj, kar nosimo v sebi ter smo to pripravljeni prepoznat ali pa tudi ne.

Prav tam domuje tudi bog in z njim poteka komunikacija na isti način.

LP

'Življenje je proces.