spelca13 je napisal/a:bremenijo me namreč karmične vezi (če to sploh še so). v regresiji pred 8. meseci sem videla, kar je bilo treba. približno vem, zakaj so stvari kakor so. vem, da se za življenje, ljudi v njem in vloge, ki jih bomo imeli odločimo oz. dogovorimo sami. ampak a je treba zato trpeti? mislim, a je možen tak dogovor med dušami, da bo ena duša trpela, zato da bo druga lahko vrnila svoj dolg? meni se zdi to malo absurdno, ampak ne vem ... in skos se govori, da moraš poslušati svoje srce in ne razum. ampak včasih pač ne moreš slediti srcu, ker so v tvojem življenju tudi drugi ljudje, ki jih absolutno ne želiš prizadeti. torej, kaj sploh lahko narediš?
Res vam hvala za pomoč. upam,da sem kolikor toliko razumljivo napisala.
spelca13
najprej ti priporočam, da se odpreš reikiju in daš roke na srce, da lahko sprejmeš situacijo tako kot je, oziroma jo čutiš.
Npr: čeprav čutim, da moram trpeti v tem odnosu, sebe sprejemam in tudi dejstvo, da v tem odnosu trpim ali čeprav čutim, da trpim, ker sem si to izbrala, da drug lahko vrne svoj karmični dolg – sebe sprejemam in tudi to dejstvo, da…..(ko nekaj kar nočeš sprejmeš se ta začne spreminjati, ker energija več ni usmerjena na tisto kar ne želiš). Potem pa poglej, kar še začutiš in naredi po istem postopku.
Čisto možno je, da si izberemo trpljenje, dokler se ne naučimo in ko je dovolj tudi to spremenimo.
Do sedaj sem zelo malo ljudi srečal, da so vedeli, da so si izbrali trpljenje zaradi drugega – ti pa ki so si izbrali so jasno vedeli zakaj so si izbrali.
Pomeni, če ti nisi pomirjena s tem je potrebno delati na sebi in čustvih. Vse tisto kar čutiš, da rabiš spustiti ven; spusti: obžalovanje, slaba vest, nemoč, pa tudi projekcije (ki so nastale delno tudi radi neprizemljenosti)
spelca13 je napisal/a:ampak včasih pač ne moreš slediti srcu
Vzorce spremeni: "ljubezen vedno boli", "ljubezen je slepa"
Nato se odpri in poglej kaj si se ti iz tega naučila.
Podporo imaš.
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788