1

Tema: MOški brez krvnih potomcev

Pozdravljeni

Že nekaj časa razmišljam o eni zadevi v rodbini po moji mami. Namreč precej je moških v tej rodbini, ki niso vezani-so samski-strici, torej nimajo potomcev, eden pa je poročen pa tudi niso imeli krvnega potomca ampak so posvojili fanta.
Gre tako:
- sin moje mame (moj brat): samski, nima potomcev
- pokojni brat moje mame: samski, ni imel potomcev (umrl star 64 let)
- en mamin nečak (mlajši sin njene starejše sestre): samski, ni imel potomcev (umrl star 37 let)
- en sin maminega nečaka (od iste starejše sestre, od starejšega sina sin dvojček): samski, nima potomcev
- mamin bratranec (njegova mama je bila sestra od mamine mame-moje babice): poročen, nima krvnega potomca, posvojili fanta

Ne zdi se mi ravno naključje, da je toliko moških brez potomcev in samskih. Mama ima še eno mlajšo sestro, ki ima 4 otroke(2+2) in vsi imajo krvne potomce- hčerke in sinove.
Sama imam tudi sina (je še šolar) in se zamišljam nad tem, kaj lahko naredim sama kot člen te rodbine, da se ta samskost in posledično ne imeti otrok ne ponovi tudi pri mojem sinu.

Gre tu za kakšno čiščenje rodbine preko moških? Nekaj je bilo v preteklosti verjetno narobe, da sedajšnje generacije to plačujejo.

lep pomladni pozdrav

Re: MOški brez krvnih potomcev

Prek tvojega biopolja dobim bolj malo informacij, direktno pa ne grem pregledovati teh moških.
Nekateri vzorci, ki so jim skupni so: "raje sem sam, kot nesrečen" in pa "vse lahko napravim sam". To so njihove zadeve, oni verjetno sploh ne vedo, da se mi pogovarjamo o njih. smile Zato je bolje, da se od njih usmerimo k rešitvam, katere so v tvojem dosegu moči. Najbolje, kar lahko napraviš za sina je, da sama pri sebi preveriš ali obstaja kakršna koli agresija, zamera do moških in jo, če obstaja, razrešiš, predihaš. Enako lahko storiš tudi s preverjanjem agresije do žensk.

Če si prepoznala katerega od zgoraj naštetih vzorcev, lahko ravno tako spremeniš.

Sin od tebe na podzavestni ravni prejema informacije, kaj si ti misliš o moških in ženskah in v določeni meri posvoji tvojo miselnost. S preminjanjem svoje naravnanosti posredno dobrodejno vplivaš tudi na sinovo naravnanost.

Pozdravček, Urška

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Hvala Urška.

Oni seveda ne vejo, da se pogovarjamo o njih. Saj me niti ne zanimajo oni kot posamezniki, čeprav so sorodniki. Zanimata me samo 2 stvari: če so pretekle generacije delale teke "hude grehe", da se je sedaj toliko potomcev naenkraat znašlo v enaki situaciji in kaj lahko storim za sina sama.
Ja, seveda se najde pri meni tudi podzavestna agresija do obeh spolov,...Bom to predelala z namenom, da naredim nekaj dobrega za prihodnje generacije.

vse dobro

Valčika je napisal/a:

.Bom to predelala z namenom, da naredim nekaj dobrega za prihodnje generacije.

Pa ne pozabi, da bo to dobro tudi zate, tvoj odnos do sebe, partnerja, sveta. Ko spremenimo sebe, spremenimo svet :srcek:  Lepo praznovanje dneva žena z veliko ljubezni do sebe  :prst:  :rose:

Valčika, "grehe" preteklih generacij se da razrešiti in urediti s postavitvijo prednikov in harmonizacijo energijske družinske matrice. To lahko napraviš doma ali pa, če boš čutila, se oglasiš osebno, na svetovanju.

Valčika je napisal/a:

Hvala Urška.

Oni seveda ne vejo, da se pogovarjamo o njih. Saj me niti ne zanimajo oni kot posamezniki, čeprav so sorodniki. Zanimata me samo 2 stvari: če so pretekle generacije delale teke "hude grehe", da se je sedaj toliko potomcev naenkraat znašlo v enaki situaciji in kaj lahko storim za sina sama.
Ja, seveda se najde pri meni tudi podzavestna agresija do obeh spolov,...Bom to predelala z namenom, da naredim nekaj dobrega za prihodnje generacije.

vse dobro

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com