Tema: ŽIVO SREBRO IN "SOUL ATTACHMENT"
Moje ime je Primož. Pišem vam, ker imam nekatere zdravstvene težave za katere bi rad izvedel vzroke. Simptomi, ki jih imam so predvsem emocionalne narave(tesnoba, izredna sramežljivost, čustvena nestabilnost itd.) in poleg tega me pestijo težave, ki so vezane na CŽS(slaba koncentracija, slab kratkoročni spomin in pa težave pri komuniciranju). lahko bi našteval še naprej.
Za vse te emocionalne težave sem vedno mislil, da so posledica iz preteklosti, ki pri meni ni bila ravno rožnata.(nasilje in nerazumevanje doma) zato sem začel opravljati proces čiščenja podzavesti,ki se imenuje PROCES PRISOTNOSTI( Michael Brown).Nekaj pozitvnih smprememb, mi je ta proces že prinesel,ampak še vedno čutim da sem kilometre stran od svoje biti. No, to je tud en tak občutek, ki me spremlja že od nekdaj. Natančneje občutek, da nevem kdo sem oz. da me nekaj drži nazaj. Nekaj časa nazaj sem bil na enkratni seansi Theta healinga in takrat je terapevt moje stanje opisal z besedami:' Vidim nekakšno verigo, ki te drži nazaj'. ta njegov opis se mi je zdel zelo blizu, kako se počutim konstantno v življanju. Po tej izkušnji sem na internetu zasledil knjigo nekega vrhunskega ameriškega zdravnika,v kateri opisuje razne "mejne"stvari kot so: exorcizem, "soul attachment",pa škodljive entitete. Prebranemu sem kar s težka verjel,ampak ker gre za uglednega in verodostojnega ameriškega zdravnika,sem se odločil da bom zadevo podrobneje raziskal. In zdaj sem zelo radoveden ali ni morebiti res kakšna izgubljena dušica se mi pripopala.Nekateri simptomi se kar skladajo, zato se tukaj obračam na vas ali mi lahko pomagate to ugotoviti. to bi bil en možen vzrok, ki bi lahko vplival na moje sedanje stanje. potem je še tu zastrupitev z živim srebrom, ki bi lahko tudi pojasnilo simptomatiko.Živo srebro in duhci,kaj?:) boste rekli,da je vse skupaj malce noro:). Vam bom razložil. Kolikor sem izvedel o dušnih vsiljivcih. naj bi človeku črpali življenjsko energijo. kar posledičnoo privede do slabšega imunskega sistema. slabši imunski sistem pa povzroči slabše delovanjae eksekrecijskega sistema,z drugimi besedami telo slabše odpravlja odpadne snovi ven in živo srebro je taka snov, ki mora čimprej iz telesa, ker je med najbolj toksičnimi snovmi v naravi. če pride do zastajanja te snovi v telesu pa pride do takih simptomov,ki sem jih že naštel.to bi tudi pojasnilo zakaj nekateri,ki imajo amalgamske plombe nimajo težav,saj njivoa telesa učinkovito odplavjajo živo srebro. pri ljudeh, ki pa imajo zmanjšan imunski sistem (med katerimi sem tudi jaz),pa se stvar kopiči in dela preglavice povsod kjer lahko.od multiple skleroze pa do alzheimerja in raznih čustvenih in psihičnih težav.
zdaj mislim, da je ta povezava,med "duhci" in živim srebrom, ter mojimi težavami bolj razumljiva.
resnično me zanima, če lahko z pogledom v moje biopolje, ugotovite če je kaj resnice na teh izhodiščih,ki sem jih predlagal.dobro sem se kar razpisal vidim zdaj:),upam da vas to ne bo odvrnilo od branja.zelo si želim odgovorov.
lahko me kontaktirate na tel. 04132892, da se zmenimo za naprej.
lp. PRIMOZ