1

Tema: Videnja

Ne vem, če sem izbrala najprimernejši naslov teme, jo pa čutim kot tisto, ki sodi k duhovni rasti. smile
Vsake toliko časa, včasih mine tudi nekaj let, se spomnim dogodkov iz otroštva, ki si jih nisem znala in ne znam pojasniti. Občasno se mi je v otroštvu, stara sem morala biti manj kot šest let, ob eni strani hiše, v kateri smo takrat živeli, dogajalo, da sem videla malo nad tlemi nepravilno mrežo zlatih vrvi ali zlatih cevk. Ponavadi sem jih videla le takrat, ko sem tam šla sama. Enkrat sem to omenila mami, ki ni razumela, da tako čudno hodim, saj nisem smela stopiti na te zlate vrvi, in šele takrat sem ugotovila, da pa ona tega ne vidi. Spomnim se tudi, da sem se takrat, ko sem to videla počutila nenavadno, a prijetno, in da sem včasih poskušala tudi priklicati tak občutek, da bi te debele niti spet videla, spet drugič pa sem se bala, da se bodo te niti pojavile. Mislim, da ni šlo za domišljijo. Ali pač? Se mi pa zdi, da sem to izkušnjo nekako potisnila vase, pozabila pa je očitno nisem in vsake toliko se spomin oglasi. Kaj je bilo to? Čemu? Včasih sem to komu omenila, pa nihče ni videval česa podobnega.
Kot zelo majhna sem tudi nabirala kamenčke, take ki so se mi posebej svetili, čeprav se drugim niso. In ko so me zvečer pripravljali za spanje, so mi spraznili žepe, kamenčke pa odnesli ven. Zdaj se mi pa kamenčki že dolgo več ne svetijo. sad

Obstaja kakšna razumska ali 'nerazumska'  smile razlaga tega? Zakaj taka videnja izginejo? Ali izginejo, ker nisi povezan s sabo? hmm

Re: Videnja

Gudrun je napisal/a:

Spomnim se tudi, da sem se takrat, ko sem to videla počutila nenavadno, a prijetno, in da sem včasih poskušala tudi priklicati tak občutek, da bi te debele niti spet videla, spet drugič pa sem se bala, da se bodo te niti pojavile. Mislim, da ni šlo za domišljijo. Ali pač? Se mi pa zdi, da sem to izkušnjo nekako potisnila vase, pozabila pa je očitno nisem in vsake toliko se spomin oglasi. Kaj je bilo to? Čemu? Včasih sem to komu omenila, pa nihče ni videval česa podobnega.
Kot zelo majhna sem tudi nabirala kamenčke, take ki so se mi posebej svetili, čeprav se drugim niso. In ko so me zvečer pripravljali za spanje, so mi spraznili žepe, kamenčke pa odnesli ven. Zdaj se mi pa kamenčki že dolgo več ne svetijo. sad

Obstaja kakšna razumska ali 'nerazumska'  smile razlaga tega? Zakaj taka videnja izginejo? Ali izginejo, ker nisi povezan s sabo? hmm

Kot otrok si odprt, do sveta in ga gledaš s svojimi očmi, ko pa začneš nekaj razlagati staršem pa oni tega ne vidijo se pa ti podzavestno zapreš za ta videnja in to izgine. Starši, ki ne vidijo teh stvari ti dajo do znanja da to ni možno, da ne obstaja, ker ima pa otrok starše za vzgled jih posluša in naredi tako kot mu pravijo.
Osvobodi se omejitev, ki jih imaš po starših.
Z kamenčki je enako.
Poskusi se zavestno vrniti v tisti čas in se spomni vseh občutkov, ki so te obdajali. cool  smile

Poglej kaj vse otroci hočejo prinesti domov z morja (školjke, kamenčke) in otroci zelo dobro vejo zakaj. Te zanima?
Lp

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zoran je napisal/a:

Poglej kaj vse otroci hočejo prinesti domov z morja (školjke, kamenčke) in otroci zelo dobro vejo zakaj. Te zanima?

Seveda me.  smile  smile  smile

Mene tudi:)
Frendica je imela celo posteljo kamnov kot najstnica, so se hecal da ima vec kamnov kot cela plaza.
PA je res da s aktivacijo3 ocesa in reikijem s3 in 4 iniciacijo res dobis moznost videnja ali so to redki posamezniki?
Pa ni tako,da te to skuri,zmatra,ker kot vem iz taa to deluje preko tebe in jemlje energijo za to.
? Je pa zanimivo da ko pomislis na neko osebo dobis mail ali pa klic ali jo srecas.isto s pesmijo na radiju:) energija sledi misli.

Gudrun je napisal/a:

Kot zelo majhna sem tudi nabirala kamenčke, take ki so se mi posebej svetili, čeprav se drugim niso. In ko so me zvečer pripravljali za spanje, so mi spraznili žepe, kamenčke pa odnesli ven. Zdaj se mi pa kamenčki že dolgo več ne svetijo.

ČE se boš odločila, da hočeš obnoviti svoje "sposobnosti", boš ponovno videla in čutila vse, kot takrat ko si bila otrok. Prvo pa si moraš obnoviti svojo zalogo energije. Skozi leta, ko nas slabe izkušnje,stres,slabe misli in drugi škodljivi dejavniki oblepijo s svojo energijo, zaradi tega se počutimo izčrpani in smo energijsko nepretočni. S tem, ko se osvobajamo škodljivih vzorcev, izkušenj, travm, misli, ki smo jih skozi življenje nabrali, se energijsko ponovno postavimo na noge. Z rednim delom na sebi, redno meditacijo, boljšim življenjem, boljšimi odnosi, sprejemanjem sveta, sebe, s skrbjo zase in za svoje zdravje pa zalogo energije ohranjamo na višji ravni oziroma jo celo zvišujemo. Ko imamo večjo zalogo energije (kot takrat,ko smo bili otroci), pa smo sposobni komunicirati in videti druge svetove in dimenzije, kar si videla ti kot otrok.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Gudrun je napisal/a:

Seveda me.

Maxim je napisal/a:

Mene tudi:)

Seveda me
Otroci vejo za v naprej, da se bojo počitnice končale ampak, da bi zadržali to energijo, ki je bila na počitnicah (recimo morje) si za domov pripravijo kamenčke, školjkice.
Zato ker s kamenčki prenesejo to energijo v vsakdanje okolje in se počutijo, kot da so še vedno na morju.
V naš celični spomin se energija spravi po približno tridesetih dneh, ker pa vsi nimamo možnost biti na enem koncu tako dolgo, pa to energijo lahko prenesemo z raznim kamenjem, kristali itd.
Tam kjer se super počutite pa hočete to energijo udomačiti v sebi, vtisnite to energijo npr.: v kristal in ga uporabljajte za meditacijo, dajte v prostor kjer živite, nosite s sabo ali kaj drugega, da se energija usede in udomači.
Otroci to dobro vejo. smile
lp

hmm, jaz sem pa, ko sem hodila v srednjo šolo, neke noči se zbudila in na svoji nočni omarici zagledala 3 osebe, bili so moškega spola in so kartali. Oči sem izbulila ven in ko sem se zavedala, da jih še vedno vidim, me je skor kap in sem se takoj pognala ven iz postelje ter prižgala luč in potem jih seveda ni bilo več. Dogodek me je zelo prestrašil in ga imam še vedno v spominu, vendar mi ne povzroča skrbi ali strahu. Zanimivo se mi pa zdi, da se mi je malo po tem zgodilo nekaj neprijetnega. Približno 5 let kasneje sem pa videla nekaj drugega in tudi slišala glasno zvonenje, ki je močno zvenelo kot nekakšen alarm oz. budilka in kmalu po tem se mi je spet zgodilo nekaj neprijetnega. Še danes si tega ne znam razlagati kaj bi dejansko to pomenilo. Nekaj časa sem potrebovala, da sem si priznala, da to kar sem videla in doživela, ni bila iluzija ali domišljija mojega uma, ter, da s tem z mano ni kaj narobe in vem, da bom nekega dne, ob pravem času že zvedela za kaj je bilo to dobro in kaj to pomeni. Sem bila po tem pri eni jasnovidki in sem ji povedala za vse to pa je rekla, da so to moji varuhi. Hmm, kaj pa vem, zanimivo...

Imejte se lepo  :rose:

srce je napisal/a:

Še danes si tega ne znam razlagati kaj bi dejansko to pomenilo. Nekaj časa sem potrebovala, da sem si priznala, da to kar sem videla in doživela, ni bila iluzija ali domišljija mojega uma, ter, da s tem z mano ni kaj narobe in vem, da bom nekega dne, ob pravem času že zvedela za kaj je bilo to dobro in kaj to pomeni.

Srce, odprtost, da komuniciraš z drugimi svetovi se ti lahko pokaže na zelo različne načine. Tako kot tebi v primeru, da te je to prestrašilo tako slika, kot zvok. Najverjetneje imaš naravni dar za videti in slišati, si pa tisti trenutek padla pod frekvenco, ki ti ni poznata in zoprna. Če boš hotela lahko ta dar izkoristiš za jasnovidnost in jasnoslišnost. Počasi, ko boš zaupala v energije, vodnike,.. boš točno vedela kaj pomeni katera stvar…
smile

Verjamem ... Marsikaj sem doživela, videla česar drugi niso. Nekoč sem povedala mami. Skoraj znorela je, bila sem vse le človek ne ... Začela sem iskati logične razlage ... In tako zašla v duhovne vode. Nekaj pa vem - Pri svojih otrocih napak svojih staršev, še zlasti mame, ne bom ponovila.