Tema: Ali je astroloska karta fiksna?
Ta pogovor je prilepljen iz drugega foruma Novice in dogodki, za lažji pregled v forumu. admin
urskakorun.com
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika) » Ali je astroloska karta fiksna?
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Ta pogovor je prilepljen iz drugega foruma Novice in dogodki, za lažji pregled v forumu. admin
Pozdravljena Urska,imam vprasanje glede natalne karte,vpogled je bil za ljubezensko podrocje,kjer tudi imam tezavo oz.prej bi rekla, zeljo spoznat pravega partnerja.Planeti za to podrocje mi lezijo zelo slabo do leta 2015.Sedaj me zanima ali se mi sploh splaca trudit in iskat partnerja prej kot v letu2015?Se da kaj spremenit ali je ta astroloska karta fiksna?Verjetno je vprasanje mal cudno in smesno ampak vseeno, hm?Hvala za tvoj cas, l.pVesna ![]()
vesna, kaj pa ti misliš?
Ali je boljše, da počakaš do aprila 2015 ali da delaš na sebi, da boš sama tak človek, s katerim bi si želela bit v partnerstvu ... ?
Ker nasplošno do 2015 bodo težki časi, za vse človeštvo. In verjetno še kdaj. Ampak predvsem zdaj.
Lahko se vsedemo v kot in počakamo, lahko pa naredimo kaj drugega medtem. Čas tako hitreje mine :-)
Kakšen odgovor bi si dala sama na to vprašanje?
:-)
vesna, kaj pa ti misliš?
Ali je boljše, da počakaš do aprila 2015 ali da delaš na sebi, da boš sama tak človek, s katerim bi si želela bit v partnerstvu ... ?
Ker nasplošno do 2015 bodo težki časi, za vse človeštvo. In verjetno še kdaj. Ampak predvsem zdaj.
Lahko se vsedemo v kot in počakamo, lahko pa naredimo kaj drugega medtem. Čas tako hitreje mine :-)VKakšen odgovor bi si dala sama na to vprašanje?
:-)
Imam veliko energije in volje, za delo na sebi,kr prevec stvari me zanima hkrati,kot da sem v prejsnjih zivljenjih zamujala. ..vsekakor ne bom samo sedela in cakala.Vprasala sem, ker zelo hrepenim po pravem partnerju.To je verjetno moja lekcija duse,da sem bolj potrpezljiva,ne pa neucakana in brezglavo hitra.Evo stvari je vcasih potrebno tudi napisati in odgovore sami dobimo.Tina najlepsa hvala za razjasnitev odgovora.Vesna
Se da kaj spremenit ali je ta astroloska karta fiksna?Verjetno je vprasanje mal cudno in smesno ampak vseeno, hm?Hvala za tvoj cas, l.pVesna
Živjo Vesna, ni čudnih vprašanj. Bolje vprašati kot živeti v peklu nevednosti. ![]()
Kdorkoli ti je izdelal natalno karto, bi moral, če je strokovna in etična oseba, izrecno povedati, da vsaka napoved prihodnosti napoveduje nevarnosti in priložnosti, ne dejanskega stanja. Zakaj se dogodki, ponavadi negativni, potem zares zgodijo, je zaradi neaktivnosti osebe v tem času, da se ni potrudila spremeniti sebe in svojih omejujočih prepričanj, ki jo vodijo v tovrstne negativne dogodke. Oziroma je bila aktivna v fokusiranju na slabe napovedi, da jo je dejansko priklicala.
Če navedem en tak praktičen enostaven primer. ![]()
V natalni karti mi je na primer (zmišljujem si) napisano, da bom v letu 2016 doživela lahko večjo bolezen. Sedaj mi ostaja na izbiro, da razmišljam aktivno o tem, da bom zbolela, kakšne bolezni me lahko vse doletijo... ali se vdam v usodo, da me to pač čaka in bom pač zbolela. Rezultat tega je lahko, da bom takrat resnično doživela težjo, če ne težjo, pa vsaj nadležno bolezen.
Lahko pa se odločim, da pogledam pri sebi, kaj takšnega je lahko v meni, da bi se lahko učila skozi bolezen, kaj lahko v sebi osvobodim, da se v tistem obdobju izognem bolezni. Pregledam, katere agresije me vežejo na bolezen in jih osvobodim. Poleg tega sem v tem obdobju, ko nastopi, pazljivejša na to, koliko se gibam, kaj pojem in popijem, koliko delam in koliko počivam ... REzultat tega je lahko, da bom namesto težje bolezni kasirala prehlad.
Zato ti polagam na srce, oziroma vsem vam forumovkam in forumovcem, polagam na srce - vse natalne karte, vse astrološke, djotiš, vedeževalske, kitajske, majevske in druge napovedi ali analize - so SAMO PRIKAZ PRILOŽNOSTI IN NEVARNOSTI. Torej nek okvir, v katerem se bomo takrat gibali - OD NAS samih je odvisno, kako pa bomo dejansko živeli.
Meni je bilo napovedano na primer na neki djotiš analizi, da se mi ne splača vlagati energijo v slikanje, ker je prepozno zame, moje obdobje slikarstva naj bi že minilo.
Če bi to upoštevala kot mi je bilo rečeno, bi bila največji bedak na tej zemlji. Dobro je poslušati mnenja, a VEDNO se ravnajte po srcu. :srcek:
Torej Vesna, če ti je bilo prikazano glede partnerstva, poglej pri sebi, kaj lahko spremeniš v odnosu sebe do moških, do partnerstva - katera omejujoča prepričanja lahko sprožijo neljube dogodke. Katere agresije, strahove, omejitve imaš do moških, do partnerstva in do sebe kot partnerice. Osvobodiš se po postopku transformacije in se odpreš za tisto partnerstvo, ki bo v najvišje dobro. :rose:
Prav imas Urška se povsem strinjam z tabo.
Hvalezna sem ti za odgovor in se enkrat hvala,ker ste nam v pomoc... :rose:
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Pesem Duše » Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika) » Ali je astroloska karta fiksna?