1

Tema: entitete

Pozdravljeni, že nekaj časa sledim vašemu forumu, vendar je danes prvič, da sama pišem.
Že dalj časa ima občutek, da po meni "nekaj plazi"..., po glavi in po drugih delih telesa. Prav tako vonjam neprijetne vonjave na desni strani ramena, pa tudi na predelu  srčne čakre. Podobne vonjave zaznavam tudi na nekaterih krajih in ob nekaterih ljudeh. Sama sem reikistka III. stopnje, vendar sem prišla do točke, ko več ne vem kako naprej. Moja mojstrica me je pregledala in ugotovila, da imam t.i,. entitete. Napravila mi je reiki, vendar se mi je stanje izboljšalo samo za malenkost. Tudi sama sem si naredila že vrsto reikijev, vendar se mi stanje po reikiju samo poslabša.,...nekako tako, kot, da bi te energije oživele, se povečale, ne pa tudi odstranile...Resnično bi želela vedeti, kako se naj tega znebim..kaj naj naredim in kako...Hvala za pomoč.

Re: entitete

Piko, dobrodošla na forumu.

Kakor te na "prvo žogo" začutim, je da si bolj odzemljena kot povprečni ljudje in ti je energijski svet bližje kot zemeljski materialni. Zato tudi intenzivneje čutiš vse premike energij in pa bitja, ki jih je dejansko polno po prostoru in okrog nas, vendar po večini jih ne zaznavamo, nekateri pa jih in ponavadi ta srečanja določijo kot neprijetna, ker so vseeno do neke mere tuja. PRedlagam ti, da si začneš redno postavljati os sveta ali axis mundi (tudi steber božansko zemeljsko ali linijo hare). To ti bo pomagalo, da se boš povezala z zemljo. Tudi športne aktivnosti so v tvojem primeru zelo dobrodošle.

Glede entitet še besedo - njihovih obiskov se boš najlažje znebila tako, da boš predelala neke vzorce in občutja, katera jih vlečejo nase. Energije teh vzorcev vibrirajo s tako energijo kot določene entitete in jih po zakonu Privlačnosti vlečejo nase. To so, kakor jih jaz začutim: vzorec jaz sem žrtev, nikoli ne bom dovolj dobra, drugi so boljši od mene - povezano s tem vzorcem si si v sebi ustvarila neke vrste program, da raje začutiš stvari skozi tuje energije kot skozi lastno dojemanje.
Predlagam ti da spustiš po postopku Transformacije, ki je prvi v tej temi. IMaš podporo, javi kako je šlo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: entitete

Urška, hvala za pomoč..sem že delala transfpormacije, pa se počutim še samo slabše. En dan se mi je vrtelo, kot da sem pijana, bila sem tudi živčna...z lahkoto bi koga "kam poslala". Na glavi pa imam še dodaten občutek in sicer, kot da mi nekdo kremplje potiska v glavo, čutim pa tudi bolečino (fizično), kot, da mi nekdo vrta v glavo. Takšna občutenja sem imela že prej, vendar se je sedaj povečalo. Počutim se še slabše kot prej. Kot, da se vračam v neka stara stanja, za katera sem mislila, da so že mimo. Nekaj časa je boljše, nato pa še slabše kot prej. Priznam, da sem zmedena. Ne vem več kaj in kako...Vesela bom vsakega nasveta.

Re: entitete

Piko, pozdravljena. Najprej se je dobro zavedati, da to, kar čutiš, niso stvari od zunaj, ampak tvoja reakcija nanje. V stanju popolnega sprejemanja vsega, kar obstaja (znotraj in zunaj) bi stvari videl in opazoval točno takšne, kot so, brez vsakršne navezanosti nanje, brez reakcij nanje, ker bi tvoje videnje dogajanja izhajalo iz čistega sprejemanja vsega takšnega, kot je.
Mogoče ti bo ravno to zavedanje - da si ti tista, ki prožaš te reakcije - pomagalo, da se ne boš vsakič tako ustrašila vsega, kar čutiš. Zgodi se namreč naslednje - zunanje energije, ki jih lahko čutiš tudi v obliki entitet, se vežejo pri tebi tja, kjer imaš težavo (vzorce ti je napisala Urška). Ti misliš, da ti reakcijo sproži nekaj zunanjega, se ustrašiš, zapreš, padeš v krč, strah dovaja energijo slabemu počutju in to se samo še poglablja in slabša.
Iz tega vidika imaš možnost videti moč sebe in svojih sposobnosti, kako si lahko narediš težavo in slabo počutje in se obenem zavedaš, da imaš s to isto energijo sposobnost, da narediš obratno - se počutiš super, enkratno, sproščeno, zadovoljno, uspešno smile
S tem zavedanjem se ponovno loti procesa in obenem vedi, da če se počutje, bolečina, stiska slabšajo, to le pomeni, da si se približala vzroku za težave. Predihuj še naprej z jasnim zavedanjem, da bliže kot si težavi, bolj nemočno se lahko počutiš, bolj se ti bo umsko ali skozi ego zdelo, da bi morala odnehati. Ampak to je le trik podzavesti, ki se boji sprememb, takrat si namreč tik pred tem, da narediš pomemben korak naprej. Svetujem tudi, da se odpreš, da si tak kanal za pretok energije reiki, da razrešiš vezi s svojo mamo. V mislih ji lahko poveš, da jo sprejemaš kot svojo mamo in postavljaš na mesto v življenju, ki ji pripada. Čutiti je, da se ti vzorec žrtve jača po njej, obenem pa jo kriviš za to, zaradi česar ne prevzemaš odgovornosti za svoje življenje in se tudi postopku za transformacijo ne odpreš v celoti.
Srečno, pa sporoči, kako ti bo šlo  :rose:  :srcek:  :prst:

Re: entitete

piko je napisal/a:

En dan se mi je vrtelo, kot da sem pijana, bila sem tudi živčna...z lahkoto bi koga "kam poslala". Na glavi pa imam še dodaten občutek in sicer, kot da mi nekdo kremplje potiska v glavo, čutim pa tudi bolečino (fizično), kot, da mi nekdo vrta v glavo.

Piko, kar opisuješ je lahko posledica toksičnih izločkov glivic in parazitov, ki so se v telesu prekomerno razrastli, lahko je tudi posledica prevelikega odmerka kovin v telesu. Omenjeni dejavniki povzročajo občutek vrtenja in dezorientacije (občutek pijanosti), razdražljivost, živčnost in nihanje razpoloženja.

Sama najbolj veš, kakšen je tvoj življenjski ritem, zato boš lahko v nadaljevanju pisanja sama pri sebi preverila, če se najdeš v napisanem. Razraščenost organizmov v telesu povzroča hrana, ki zakisuje telo in povzroča dobro okolje za glivice in bakterije - to je sladkor v vseh oblikah in vsepovsod, izdelki iz bele moke, mlečni izdelki, kvas in kvašeni izdelki. Vsa ta hrana v majhnih količinah tu in tam (to pomeni na vsake nekaj dni malo sira ali vsake nekaj dni majčkeno sladkega - to velja za vse povprečno aktivne ljudi, ne za športnike) ne vpliva škodljivo, če pa jo jemo dnevno, več let redno (na primer, da vsak dan jemo nekaj iz bele moke, sladkorja ali mlečnega) lahko vpliva na našo "floro in favno" v telesu. Zakisanost pospešuje stres, pesimizem, nezadovoljstvo z življenjem. Težke kovine dobimo s cepljenjem, s črnimi plombam in z zadrževanjem na dolgi rok v okolju, kjer so težke kovine prisotne. Prisotnost kovin in parazitov preveriš na bioresonanci. Prisotnost razraščene glivice kandide pa lahko preveriš kar doma. V kozarec vode pljuneš prvo jutranjo slino in počakaš nekaj minut. Če se iz nje vlečejo drobne nitke, pomeni, da imaš prisotno preveč glivice kandide. Vendar test ne pove, koliko preveč je je, samo prisotnot oznanja. Tako, sama najbolje veš, kako se prehranjuješ, kakšen je tvoj življenjski tempo. Vsakemu, ki omenja takšne in podobne znake, ki jih sama opisuješ, pa vedno toplo svetujem čiščenje in razstrupljanje organizma, začenši najprej z dieto proti kandidi, v kateri se oseba izogiba sladkorjem, izdelkom iz bele moke, izdelkom iz kravjega mleka in kvašenim izdelkom. Hkrati s tem vnaša v telo v večji količini hranila, ki pomagajo alkalizirati telo - ječmenova trava, alge (v kolikor jih lahko telo presnavlja), zelena in temno zelena zelenjava, proso, kalčki, čisti klorofil ... Več informacij nudi literatura in internet. Če se najdeš v tem in bi želela več informacij, ti lahko še kaj več o tem svetujem.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: entitete

Urška je napisal/a:
piko je napisal/a:

En dan se mi je vrtelo, kot da sem pijana, bila sem tudi živčna...z lahkoto bi koga "kam poslala". Na glavi pa imam še dodaten občutek in sicer, kot da mi nekdo kremplje potiska v glavo, čutim pa tudi bolečino (fizično), kot, da mi nekdo vrta v glavo.

Piko, kar opisuješ je lahko posledica toksičnih izločkov glivic in parazitov, ki so se v telesu prekomerno razrastli, lahko je tudi posledica prevelikega odmerka kovin v telesu. Omenjeni dejavniki povzročajo občutek vrtenja in dezorientacije (občutek pijanosti), razdražljivost, živčnost in nihanje razpoloženja.

Sama najbolj veš, kakšen je tvoj življenjski ritem, zato boš lahko v nadaljevanju pisanja sama pri sebi preverila, če se najdeš v napisanem. Razraščenost organizmov v telesu povzroča hrana, ki zakisuje telo in povzroča dobro okolje za glivice in bakterije - to je sladkor v vseh oblikah in vsepovsod, izdelki iz bele moke, mlečni izdelki, kvas in kvašeni izdelki. Vsa ta hrana v majhnih količinah tu in tam (to pomeni na vsake nekaj dni malo sira ali vsake nekaj dni majčkeno sladkega - to velja za vse povprečno aktivne ljudi, ne za športnike) ne vpliva škodljivo, če pa jo jemo dnevno, več let redno (na primer, da vsak dan jemo nekaj iz bele moke, sladkorja ali mlečnega) lahko vpliva na našo "floro in favno" v telesu. Zakisanost pospešuje
stres, pesimizem, nezadovoljstvo z življenjem. Težke kovine dobimo s cepljenjem, s črnimi plombam in z zadrževanjem na dolgi rok v okolju, kjer so težke kovine prisotne. Prisotnost kovin in parazitov preveriš na bioresonanci. Prisotnost razraščene glivice kandide pa lahko preveriš kar doma. V kozarec vode pljuneš prvo jutranjo slino in počakaš nekaj minut. Če se iz nje vlečejo drobne nitke, pomeni, da imaš prisotno preveč glivice kandide. Vendar test ne pove, koliko preveč je je, samo prisotnot oznanja. Tako, sama najbolje veš, kako se prehranjuješ, kakšen je tvoj življenjski tempo. Vsakemu, ki omenja takšne in podobne znake, ki jih sama opisuješ, pa vedno toplo svetujem čiščenje in razstrupljanje organizma, začenši najprej z dieto proti kandidi, v kateri se oseba izogiba sladkorjem, izdelkom iz bele moke, izdelkom iz kravjega mleka in kvašenim izdelkom. Hkrati s tem vnaša v telo v večji količini hranila, ki pomagajo alkalizirati telo - ječmenova trava, alge (v kolikor jih lahko telo presnavlja), zelena in temno zelena zelenjava, proso, kalčki, čisti klorofil ... Več informacij nudi literatura in internet. Če se najdeš v tem in bi želela več informacij, ti lahko še kaj več o tem svetujem.



Hvala Urša in hvala Nina, delam reiki in transformiram vzorce...ni ravno fajn.. a gre. Prav tako sem naredila preizkus za kandido in je vse o.k. Je res, da kadim..skoraj 1 škatlico na dan...in seveda najbolj paše ob kavi, pa tudi moj prehranjevalni red ni najbolj zdrav.
Ko govorim o jezi sem se verjetno zelo pomanjkljivo izrazila. Dogaja se mi, da na trenutke postanem bajno jezna...ugotovila sem, da je to ponavadi, ko mi želi kdo "solit pamet" in mi vsiljevat svoja prepričanja, mi govorit kaj je prav in narobe...še posebej če sama o neki temi razmišljam čisto drugače. Včasih jezo očitno pokažem včasih pa se samo umaknem...v sebi...si ne pustim blizu. In kaj se zgodi...ko sem pa sama, pa mi jeza kar vdari ven. Ponavadi se to zgodi ob ljudeh, ki jih imam rada in jih ne želim izgubiti. Ne želim jih užaliti, prav tako se zavedam, da jih ne smem izgubiti, ker sem na nek način, tudi sama odvisna od njih....in se umaknem, ko pa je preveč pa znam hudo eksplodirati, kar pa seveda ni o.k. Ne maram, da mi kdorkoli soli pamet. Sama se ne vtikujem v druga življenja, pa nekako naivno mislim, da se tudi drugi ne bodo v moja. Bog ve, kaj imam to v glavi. In ko pravim, da mi nekaj pleza po glavi, je občutna razlika, če je to izven mene, takrat sem odlične volje in se čudim kako lahko sploh jezno reagiram (in to v enakih situacija, kot sem drugače jezna), kadar pa gre to v glavo, pa imam že polno slabih misli. Ni mi jasno kaj moram predelati. Ha, ha, imam pa tudi mačka, ki rad pleza po moji glavi..in to DOBESEDNO.....ponoči pride v spalnico in se vleže preko moje glave...da ne govorim o tem kako včasih hodi po stanovanju in gleda okoli sebe in vidi, to kar jaz ne morem..

Re: entitete

Živjo,

evo še tukaj eno vprašanje. Tudi o tem sem že vprašala Zorana, naredila kot mi je rekel in ne pomaga. Skratka. Vsak večer, preden zaspim, ko sem v tistem stanju tik pred spancem, me nekaj butne. Ne vem kako naj to opišem drugače, kot da gre skozi mojo glavo nek močen val energije tako, da se cela stresem. in to se lahko včasih zgodi tudi 3x. Sem naredila kot je rekel zoran, da sem jih spustila v vesolje. in ni bilo bolje. potem sem očistila sobo s soljo in ognjem in naredila reiki v sobi. spet ni bilo nič bolje. sem mislila da je reč vezana na sobo, pa je očitno v mojem biopolju. ko sem ta w.e. spala drugje se mi je zgodilo isto, kar me je ful presenetilo, ker ko smo pa decembra spali drugje pa jih ni bilo! Je pa res, da je bil takrat zraven mene moj mož ... hmmm, kot da bi hotle da je on zraven, samo o tem menda lahko sama odločam, kajne?  big_smile Mislim stvar je res moteča. ni me strah, sploh ne, samo moti me ful, ker je zelo neprijetno. in ne vem kako naj definiram kaj je to. kot da mi želi nekdo nekaj sporočiti, samo to dela na malce zoprn način,poleg tega nimam občutka, da bi mi bile te entitete ali kdorkoli že  ravno naklonjene. verjetno če si nekomu naklonjen, potem to ne delaš na tako surov in zoprn način. Moram pa še to povedat, da ko meditiram sem ponavadi v enakem globokem stanju kot pred spanjem, med meditacijo me pa nikoli ne "butajo". Tudi če meditiram v spalnici, čeprav ponavadi v dnevni sobi. ne vem, al je to zaradi linije hare, ker sem v kanalu al kaj ...

Lepo prosim za pomoč! Hvala lepa.  smile

Re: entitete

Pozdravljena spelca13, kakor te jaz začutim, se podzavestno vežeš na energije iz okolja. Kadar kdo s tabo spi, se lahko podzavestno vežeš na njegovo energijo. Ko energije drugega ni, podzavestno iščeš druge energije iz okolja. Vzrok temu je podzavesten vzorec, da moraš imeti vse pod kontrolo, tudi kadar spiš.

Kadar meditiraš, si v ojačanem energijskem kanalu, povezana, zato tega ne zaznaš. Predlagam ti, da sprostiš da vzorec in si jasno postaviš kanal tudi vsakič, ko greš spat. Lp

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: entitete

Urška je napisal/a:

Pozdravljena spelca13, kakor te jaz začutim, se podzavestno vežeš na energije iz okolja. Kadar kdo s tabo spi, se lahko podzavestno vežeš na njegovo energijo. Ko energije drugega ni, podzavestno iščeš druge energije iz okolja. Vzrok temu je podzavesten vzorec, da moraš imeti vse pod kontrolo, tudi kadar spiš.

Kadar meditiraš, si v ojačanem energijskem kanalu, povezana, zato tega ne zaznaš. Predlagam ti, da sprostiš da vzorec in si jasno postaviš kanal tudi vsakič, ko greš spat. Lp


Živjo Urška, delam kot si rekla in je malo bolje, čeprav včeraj je spet bitalo za znoret. sem mogla 2x linijo hare delat. bom sprostila ta vzorec, samo jaz ga ne začutim preveč, ker nima tega občutka da bi si tako želela povsod kontrole. no kakorkoli, škodit ne more. Hvala!  smile

Re: entitete

spelca13, kakor začutiš, to napravi; jaz vidim, kar je aktivnega v človeku, ki ga moti, če sama ne začutiš, da imaš agresijo in je v resnici ne želiš napraviti postopka sprostitve, potem raje ne delaj nič, kot z agresijo in odporom. Lahko pa je takšna reakcija samo odgovor ega, ki se brani sprostiti, kar je zakoreninjeno. Jaz ti lahko podam eno videnje, sama pa veš najbolje, kaj boš napravila pri sebi. Če moraš samo dvakrat postavljati linijo hare, je že super napredek. Poznam ljudi, ki so jo postavljali v času začetkov vsakih 15 minut.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

11

Re: entitete

Urška je napisal/a:

spelca13, kakor začutiš, to napravi; jaz vidim, kar je aktivnega v človeku, ki ga moti, če sama ne začutiš, da imaš agresijo in je v resnici ne želiš napraviti postopka sprostitve, potem raje ne delaj nič, kot z agresijo in odporom. Lahko pa je takšna reakcija samo odgovor ega, ki se brani sprostiti, kar je zakoreninjeno. Jaz ti lahko podam eno videnje, sama pa veš najbolje, kaj boš napravila pri sebi. Če moraš samo dvakrat postavljati linijo hare, je že super napredek. Poznam ljudi, ki so jo postavljali v času začetkov vsakih 15 minut.

Urška se razmišljala in je morda to ... ko sem dobila otroka sem se verjetno začela vezati ponoči na njegovo energijo, da sem ga slišala, ko se je zbudil. in še danes je tako, da trznem in se predramim samo da se obrne. morda je to ta vezava na njegovo energijo. ko pa ga ni ob meni se pa očitno vežem na energije v prostoru. amapk je bolje, ne da ne :-) ne da ne želim delati postopka transformacije ampak problema ne začčutim pol pa delam v bistvu z razumom in predihavam in je po moje brez veze. mi pa dajo tvoji vplogledi malce razmišljati, da morda brskam v drugi smeri. tudi tisto, da s ene sprejemam kot žensko. potem jaz tuhtam, ap kopljme in vedno neki pogruntam. :-)

u glavnem dela imam še pa še tko da najlepša hvala!  smile

Re: entitete

spelca13 je napisal/a:

ampak problema ne začčutim pol pa delam v bistvu z razumom in predihavam in je po moje brez veze

Ravno to sem želela opomniti, da če oseba ne začuti, kar ji rečem, bolje zanjo da ne dela, kot da koplje in transformira vzorce na pamet, samo zato, ker so na forumu napisani.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com