1

Tema: Iščem partnerja za Reiki blagoslove

Pozdravljeni vsi   smile 

Pred nekaj meseci sem prejela iniciacijo v 3. stopnjo Reikija.
Bilo je čudovito, kot na prejšnjih delavnicah, zataknilo pa se mi je pri "domači nalogi".
S partnerjem naj bi si po iniciaciji pošiljal vsak dan reiki blagoslov, trikrat po tri tedne (za preteklost, sedanjost in prihodnost).
S partnerico pa se žal nikakor nisva mogli časovno uskladiti. Imava tako različen tempo službenega in domačega življenja, da sva se težko ujeli. Prve dni je še nekako šlo, nato so se začele pojavljati čedalje pogostejše prekinitve. Tako sem sklenila, da bom nadaljevala sama in izvajala blagoslove le na sebi, a to ni bilo to. Potrebovala sem še drugo osebo.
Znašla sem se v neki krizi in sem z vsem prenehala, čutila sem, da potrebujem premor.

Sedaj se počasi energije v meni spet postavljajo na svoje mesto. Čutim, da sem sposobna nadaljevati oziroma začeti od začetka - in narediti tako, kot je prav  smile . To potrebujem, da grem lahko naprej po svoji poti, saj zdaj se mi zdi, kot da samo cepetam na mestu.

Torej potrebujem partnerja. Če to bere kdo, ki je že bil iniciiran v 3. stopnjo in prav tako ni naredil/dokončal blagoslovov, bi se morda lahko povezala. Morda bo kdo na prihajajoči delavnici za Reiki 3 to nedeljo ostal brez partnerja – no, tukaj sem  smile 

Morda pa bo kaj sreče.

Lep pozdrav in objem vsem! :rose:

Re: Iščem partnerja za Reiki blagoslove

Očitno mi je moja intuicija pravilno namignila, kdaj naj objavim tole...saj sem v nekaj minutah že dobila privatno sporočilo smile

Hvala vsem čudovitim bitjem, ki ste materializirani na Zemlji in ki bivate v duhovnem svetu  :srcek:

Re: Iščem partnerja za Reiki blagoslove

:prst:  wink  Če je namera dobro izpeljana, se želja hitro uresniči.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com