Tema: Ščitnica

Živjo,

jaz imam že kar nekaj čas težave s pomanjkanjem energije, hudo utrujenostjo in lahko bi spala tudi po več kot 10 ur, pa bi bila še vedno utrujena za umret. Nimam prave volje do življenja, prav tako pa tudi nisem preveč ustvarjalna in moja storilnost je na dnu. Do včeraj sem mislila, da sem pač lena mad , ampak včeraj zvečer se mi je v glavi pojavila misel, da imam morda težave s premajhnim delovanjem ščitnice, da imam morda premalo hormonov.

Prosila bi za vpogled v moje bioploje, če je to moja težava in kakšen nasvet kako si lahko pomagam.

Najlepša hvala!
Lp, Ranjena duša

Re: Ščitnica

Pozdravljena,

jaz se ne ukvarjam s postavljanjem fizičnih in zdravstvenih diagnoz, zato ti svetujem, da vseeno greš k zdravniku na preventivni pregled, če začutiš, da bi utegnila imeti težave s ščitnico.

Pri tebi se pri pregledu začuti predvsem blokada v prvi čakri in pa tretji čakri. Prva čakra je povezana s prizemljenostjo, voljo do življenja, občutkom varnosti in ugodja v življenju. Blokada nastane, kadar se borimo proti življenju in ga ne sprejemamo takšnega, kot je. Potrebno se je zavedati, da smo mi ustvarjalci svoje realnosti in bomo tudi ustvarjali takšno življenje, ko ga želimo. Če smo usmerjeni samo v tisto, kar nočemo, bomo dobili tisto kar nočemo. To ti pišem zato, ker se pri tebi začuti podzavestna odvisnost od popolnosti, od popolnega življenja in sveta; kot da si si nekoč v mislih ustvarila podobo, kako naj bi tvoje življenje zgledalo in svoje realno življenje venomer primerjaš s tisto podobo. Ker ponavadi realnost ni enaka gradovom v oblakih, lahko na realnost reagiramo z agresijo, obsojanjem ali bežanjem v tisti namišljeni svet. To se lahko tudi s tabo dogaja. Ne želiš se odcepiti od tistega sveta in pogledati s pravimi očmi v ta svet.

Tretja čakra je prav tako povezana z odnosom do realnosti, do trenutnega življenja, do odnosov z ljudmi in drugimi bitji na zemlji. V tej čakri se tudi kaže odprtost in sprejemanje življenja, situacij točno takšnih kot so. Blokada nastane zaradi nasilnega zagotavljanja lažne varnosti z odvisnostjo od kontrole, z vzorci po moje bo in nič drugače, samo jaz imam prav. Takšno umetno vzpostavljanje neke kontrole nad življenjem izvira iz strahu pred življenjem in strahu pred prevzemanjem odgovornosti za svojo eksistenco in delovanje. To dvoje strahov se tudi začuti pri tebi, kar povzroča tudi zgoraj opisane vzorce.

Predlagam ti, da sprostiš in predihaš te vzorce, če jih začutiš pri sebi sedaj, po opisanem postopku transformacije na vrhu teme.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Pozdravljeni,

resnično bi se vam rada zahvalila za tako izčrpen in zelo poučen odgovor. Sedaj končno vem, na čem moram delati in v čem je moj problem. Problem pa je tudi, da sem pozabila kakšna je popolna podoba mojega sveta, zaradi vseh problemov, ki sem si jih najverjetneje sama ustvarila in pri tem tudi nehala sanjati in si želeti stvari. Ampak, v bistvu to ni več problem! Hvala, da ste mi odprli oči, da res realno pogledam na svet  in da postanem odgovorna za svoje bivanje na tem lepem planetu! big_smile

Še enkrat najlepša hvala!
ranjena duša

4 Nazadnje urejal Janez2 (20.05.2014 10:56:02)

Živijo.
Jaz tudi imam podobne probleme in bi prosil za pogled v moje bio polje.

...........

Hvala v naprej za kako razjasnitev!

Janez2

Pozdravljen Janez2
Najprej ti priporočam, da začneš delati Linijo hare. Vodena meditacija: Linija Hare

Nato predelaj vse kar te teži po postopku: Tukaj

Predelaj vse kar zameriš, obtožuješ, nesprejemaš,.. še posebej stvari glede:

Janez2 je napisal/a:

ta neumni svet

Nato delaj Linijo hare, da boš res začutil povezavo, še posebej Zemeljsko.

Ko vse to narediš se javi pa pogledamo, če je še kaj potrebno narediti.

Ker dokler imaš v sebi nesprejemanje in podobne reči boš verjetno imel vedno premalo energije, volje in motivacije.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

6 Nazadnje urejal Janez2 (20.05.2014 11:01:52)

Pozdravljen Zoran
Hvala za napotke.
Koliko pogosto pa se naj bi to delalo? Linija Hare? Redno vsak dan en krat ali več krat ali tedensko ali kako je to pravilno?
Prav za prav nisem pisal tolko zaradi utrujenosti, ki tudi ima fizičen vzrok, se mi je pa zdelo da ni samo to. Sem se mogoče malo napačno izrazil. In sem upal na kako razjasnitev v smeri mojih problemov.
In ta pojem sprejemanje mi ni prav jasen kako se to doseže? Ker se mi zdi da bi šlo bolj če bi razumel zakaj se mi dogaja vse to. V moje bio polje se ne vidi ali je kakšen drugačen problem? Če vzame preveč energije za take probleme razumem. Je treba tu kako drugo tehniko za pogledati na situacijo? Karmična diagnostika?
In tudi se mi zdi da sem upravičen do mojih stališč ker niso kar nastala čez noč.
Upam da nisem preveč težek samo bi rad razumel!
Hvala...