Pozdravljena,
jaz se ne ukvarjam s postavljanjem fizičnih in zdravstvenih diagnoz, zato ti svetujem, da vseeno greš k zdravniku na preventivni pregled, če začutiš, da bi utegnila imeti težave s ščitnico.
Pri tebi se pri pregledu začuti predvsem blokada v prvi čakri in pa tretji čakri. Prva čakra je povezana s prizemljenostjo, voljo do življenja, občutkom varnosti in ugodja v življenju. Blokada nastane, kadar se borimo proti življenju in ga ne sprejemamo takšnega, kot je. Potrebno se je zavedati, da smo mi ustvarjalci svoje realnosti in bomo tudi ustvarjali takšno življenje, ko ga želimo. Če smo usmerjeni samo v tisto, kar nočemo, bomo dobili tisto kar nočemo. To ti pišem zato, ker se pri tebi začuti podzavestna odvisnost od popolnosti, od popolnega življenja in sveta; kot da si si nekoč v mislih ustvarila podobo, kako naj bi tvoje življenje zgledalo in svoje realno življenje venomer primerjaš s tisto podobo. Ker ponavadi realnost ni enaka gradovom v oblakih, lahko na realnost reagiramo z agresijo, obsojanjem ali bežanjem v tisti namišljeni svet. To se lahko tudi s tabo dogaja. Ne želiš se odcepiti od tistega sveta in pogledati s pravimi očmi v ta svet.
Tretja čakra je prav tako povezana z odnosom do realnosti, do trenutnega življenja, do odnosov z ljudmi in drugimi bitji na zemlji. V tej čakri se tudi kaže odprtost in sprejemanje življenja, situacij točno takšnih kot so. Blokada nastane zaradi nasilnega zagotavljanja lažne varnosti z odvisnostjo od kontrole, z vzorci po moje bo in nič drugače, samo jaz imam prav. Takšno umetno vzpostavljanje neke kontrole nad življenjem izvira iz strahu pred življenjem in strahu pred prevzemanjem odgovornosti za svojo eksistenco in delovanje. To dvoje strahov se tudi začuti pri tebi, kar povzroča tudi zgoraj opisane vzorce.
Predlagam ti, da sprostiš in predihaš te vzorce, če jih začutiš pri sebi sedaj, po opisanem postopku transformacije na vrhu teme.
urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com