1

Tema: Izguba strasti in upanja

Pozdravljeni. Prosil bi za vpogled v moje energijsko polje. Zadnje pol leta dozivljam obcuke izgube smisla in izgube stika z glasbo ki je bila moja strast in delo. Obenem se je zgodil obcutek kot da sem izpuhtel in zapustil ta svet. Ce ima kdo kak uvid glede tega se toplo zahvaljujem.

Zzzz

Re: Izguba strasti in upanja

Zzzz je napisal/a:

Pozdravljeni. Prosil bi za vpogled v moje energijsko polje. Zadnje pol leta dozivljam obcuke izgube smisla in izgube stika z glasbo ki je bila moja strast in delo. Obenem se je zgodil obcutek kot da sem izpuhtel in zapustil ta svet. Ce ima kdo kak uvid glede tega se toplo zahvaljujem.

Pozdravljen Zzzz
pri tebi dobim odgovor, kot da ne želiš več živeti. Povezano je z izgubo osebe, ne vem kaj se je zgodilo, zapustitev ali celo smrt. Občutiti je luknjo zaradi osebe, ki ti primanjkuje.
Posledično je izguba stika s svojo notranjostjo, ne dosežeš več bistva v notranjosti.
Niso mi čisto jasni odgovori pri tebi, na nek način so prikriti. Mogoče si celo sam ti ta oseba, ki se je izgubila in umrla na eni ravni.
Ne morem trditi a so lahko vzrok tudi zunanji dejavnik v preveliki količini: alkohol, droga,.., premalo spanja,…

Napiši kaj več kaj se dogaja s tabo, ker v ozadju je čutiti potencial v veliki količini a kot, da ti to več ni dovolj kar imaš.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

3 Nazadnje urejal Zzzz (23.07.2014 00:32:33)

Zoran pozdravljen in hvala za vpogled. Bila je ljubezenska veza tam nekje od oktobra lani pa do nekje januarja/zacetek februarja...od takrat je vse cudno v meni notri...Ze med samo vezo so se dogajale cudne stvari v smislu da sem se vedno manj pocutil jaz ...kot da sva si na nek nacin zamenjala energije (tak je nekje moj obcutek). Od takrat se ne poznam vec..v nekem momentu tam nekje januarja sem zacel imeti obcutek kot da mi energija nekontrolirano odteka ponoci in podnevi. Od takrat nekje ne pridem vec ksebi..Kar se drog tice jih ne uzivam, kadim sicer cigarete trenutno iz zivcnosti, kar prevec sicer, pa problem prenajedanja z hrano, da se saj malo pocutim da sem sploh "tukaj".. Nekega globokega spanca res ni ze od januraja, Ne vem ampak en tak obcutek je bil kot da sem vse dal in nimam vec kaj dati temu svetu. Groza me je in strah tega kar dozivljam sploh pa izgubo stika z glasbo ,ki mi je bila nekako vedno strast in kreativnost , sedaj pa kot da je vse izpuhtelo. Nekako cutim da  sem se celo zivljenje trudil pasati notri (obcutek kot da ne pripadam)zdaj pa ne zmorem vec. Hvala.

Zzzz

Zzzz je napisal/a:

Bila je ljubezenska veza tam nekje od oktobra lani pa do nekje januarja/zacetek februarja...od takrat je vse cudno v meni notri...Ze med samo vezo so se dogajale cudne stvari v smislu da sem se vedno manj pocutil jaz ...kot da sva si na nek nacin zamenjala energije (tak je nekje moj obcutek). Od takrat se ne poznam vec..v nekem momentu tam nekje januarja sem zacel imeti obcutek kot da mi energija nekontrolirano odteka ponoci in podnevi. Od takrat nekje ne pridem vec ksebi..

Zzzz
Zato te je tudi težko začutiti, kot sam praviš si izgubil svojo energijo. To se zna dogoditi, da ti oseba posrka energijo, vendar za težavo se ne krivi drugega ali sebe. Temveč je potrebno pri tebi pogledati kakšen imaš program v sebi, da to dopuščaš, nato to spremeniti in povrniti vso energijo, ki si jo izgubil.

Zzzz je napisal/a:

Nekega globokega spanca res ni ze od januraja, Ne vem ampak en tak obcutek je bil kot da sem vse dal in nimam vec kaj dati temu svetu. Groza me je in strah tega kar dozivljam sploh pa izgubo stika z glasbo ,ki mi je bila nekako vedno strast in kreativnost , sedaj pa kot da je vse izpuhtelo. Nekako cutim da  sem se celo zivljenje trudil pasati notri (obcutek kot da ne pripadam)zdaj pa ne zmorem vec. Hvala.

Ko boš dobil energijo nazaj bo drugače.

Priporočam ti da si poiščeš pomoč, lahko napišeš na mail, če začutiš.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zoran je napisal/a:
Zzzz je napisal/a:

Bila je ljubezenska veza tam nekje od oktobra lani pa do nekje januarja/zacetek februarja...od takrat je vse cudno v meni notri...Ze med samo vezo so se dogajale cudne stvari v smislu da sem se vedno manj pocutil jaz ...kot da sva si na nek nacin zamenjala energije (tak je nekje moj obcutek). Od takrat se ne poznam vec..v nekem momentu tam nekje januarja sem zacel imeti obcutek kot da mi energija nekontrolirano odteka ponoci in podnevi. Od takrat nekje ne pridem vec ksebi..

Zzzz
Zato te je tudi težko začutiti, kot sam praviš si izgubil svojo energijo. To se zna dogoditi, da ti oseba posrka energijo, vendar za težavo se ne krivi drugega ali sebe. Temveč je potrebno pri tebi pogledati kakšen imaš program v sebi, da to dopuščaš, nato to spremeniti in povrniti vso energijo, ki si jo izgubil.

Zzzz je napisal/a:

Nekega globokega spanca res ni ze od januraja, Ne vem ampak en tak obcutek je bil kot da sem vse dal in nimam vec kaj dati temu svetu. Groza me je in strah tega kar dozivljam sploh pa izgubo stika z glasbo ,ki mi je bila nekako vedno strast in kreativnost , sedaj pa kot da je vse izpuhtelo. Nekako cutim da  sem se celo zivljenje trudil pasati notri (obcutek kot da ne pripadam)zdaj pa ne zmorem vec. Hvala.

Ko boš dobil energijo nazaj bo drugače.

Priporočam ti da si poiščeš pomoč, lahko napišeš na mail, če začutiš.

Zoran hvala za uvide. Sem poslal na mejl za termin.