Tema: Katero področje...
Lep pozdrav!
Moje vprašanje je sicer sestavljeno iz dveh delov, a ker me v obeh primerih zanima katera področja so mi blizu, oz. katere sposobnosti bi lahko najbolje razvila, bom vprašala kar pod skupno temo.
Že od nekdaj sem bila oseba, ki se rada ukvarja z mnogimi aktivnostmi in nemalokrat sem se težko osredotočila le na eno ali dve. Zelo rada se ukvarjam z risanjem in gledališčem, privabi pa me tudi medicina, predvsem pa psihiatrija. Ne vem, če vpogled v biopolje razkriva kakšne življenske poti so nam pisane na dušo, a vseeno je to nekaj kar mi povzroča tako hude dileme, da bi rada vsaj poskusila s tem vprašanjem.
Od nekdaj me je fasciniralo tudi področje duhovnosti in nedavno me je prijateljica nanj ponovno spomnila. To, da se je duhovnost zopet znašla v mojem življenju po tem, ko sem jo za kratek čas opustila zelo težko spregledam. Rada bi razvila katero od področij (intuicija, jasnovidnost, zdravljenje z energijo, hipnoza,...) in me zelo zanima, če lahko mogoče zaznate katero od področij mi najbolj leži - katerega bi torej lahko najbolj razvila?
Prosim, zapišite mi vse, kar začutite v mojem biopolju, tudi če nima direktne veze z vprašanjem.
Že v naprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor, najlepša hvala vam za pomoč, ki jo nudite vsem uporabnikom te spletne strani!
Lp, Sora