1

Tema: Ko te materinstvo spremeni

Pozdravljena Urška,
želim si, da pogledaš v moje biopolje, saj sama več ne vem od kod izhajajo silovita čustva ali občutki, ki jih gojim.

Prvič sem rodila pred 5-imi leti in takrat opustila šolo karmične diagnostike  (sedela sem za teboj). Mislim, da me je nova vloga v življenju korenito spremenila. Seveda koga pa ne, vendar menim, da je mene na slabše. Na začetku me je bilo strašno strah in na nek način sem bežala od hčere. Mislim, da me je bilo strah, da je naenkrat nekdo odvisen od mene. Kruto se sliši, vendar za Vodnarja, kot sem, se mi je zdelo, kot da mi je vsa svoboda odvzeta in občutek je bil, kot bi me dušilo. Kasneje in še dan danes imam težavo s kontrolo. Ne prenesem kontrole nad seboj kot tudi ne želim imeti nadzora nad drugimi. A ker je moja hči in zaenkrat je še vedno otrok, je nadzor očitno nujno zlo. V našem domu kar naprej pospravljam in postavljam stvari na svoje mesto - a zavedam se, da je to nesmisel, saj življenje teče. Včasih sem lahko mirno šla čez goro perila. wink
Najbolj me pa muči jeza. Pred porodom sem se bolj redko jezila Oz. le moja mama je znala pritisniti na žulj. Po porodu pa je v meni en velik vulkan, ki samo bruha. Zavedam se, da je jeza v meni ampak da me tako lahko alktivirajo in to vsi po vrsti, mi um sporoča, da nekaj resnično narobe delam. V svoji jezi sem destruktivna, pa tudi odnosi z domačimi so se poslabšali.
Mogoče bi omenila še to, da imam od prvega srečanja v šoli do dandanes pekoč občutek zadaj v višini desne lopatice. (kot bi bila energija težko pretočna)

Seveda tudi ogromno ljubezni predajam svoji hčeri in zdaj sinu, ki je tri mesece star. Vem, da sem skrbna mama in resnično se trudim, da bi bila najboljša različica same sebe. Mogoče se zato tu oglašam s temi težavami, saj se želim ustaviti, preden zbolim sama in preden prenesem karmo na njih.

Hvala za odgovor  wink

Re: Ko te materinstvo spremeni

Pozdravljena Mili in dobrodošla na forumu.

Se te spomnim in me veseli, da si se zopet oglasila, pa čeprav je razlog problem, zaradi katerega se oglašaš.

Pri pregledu biopolja se začuti, da imaš potisnjene in nerazrešene stvari z mamo. Odnos s tvojo hčerko ti poriva te potisnjene stvari na površje. Predlagam ti, da pogledaš pri sebi, zakaj si jezna na mamo? Kje v odnosu do mame si se počutila utesnjeno? otroka ti s svojo energijo pospešujeta te procese čustev, zato se ti zdi da izgubljaš kontrolo. kar je dobro! Prepusti se in začuti vir svoje jeze, od kje dejansko prihaja. Po postopku transformacije lahko nato pretvoriš ta vir jeze v vir čiste energije.

Začutim tudi, da vlogo materinstva enačiš z energijo utesnjenosti in kot neke vrste trpljenja. Odpri se v srcu, naj ti energija univerzalne ljubezni ali boga pokaže razliko med energijo biti mama in biti utesnjena.

Imaš podporo, samo v srcu se odpri zanjo. :srcek:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Pekoč občutek v višini desne lopatice je energijsko vezan na zamero, ki jo gojiš in pa globok podzavestni občutek, da sem nesposobna, nisem dovolj dobra. Imaš tudi tukaj podporo, samo predihaj te občutke, če jih začutiš.

urskakorun.com

4 Nazadnje urejal Mili (22.10.2014 19:52:14)

Hvala za tako hiter odgovor  :prst:
Z mamo je pa tako - od nekdaj imava iskren in odprt odnos. Vedno se lahko zanesem na njo, ampak že kot otrok se spominjam, da sva bili verbalno zelo bojeviti. Vedno ena drugi dokazujeva svoj prav, toliko da se energijsko izčrpava. Tako da zadnja leta enostavno pustim naj izrazi mnenje in počasi se tudi sama uči dopustiti,saj ji pravim, da imam lastno srce in lastno glavo.
Drugače imava res ok odnos - zavedam se točno zakaj sem si jo izbrala oz. česa me uči skozi življenje.
Bom poskusila odkriti kdaj sem se počutila utesnjeno in zakaj.

Še enkrat hvala   :srcek:

Imam pa eno vprašanje - ali je ta zamera vezana na sodelavca?

Velik korak naredimo s tem ko začutimo da nam okolica lahko pomaga in to pomoč tudi poiščemo.
Naslednji velik korak se zgodi ko začutimo in poiščemo pomoč pri nasprotnem spolu.
Spet drugi pri svojem spolu.
In tako imamo možnost opazovati svoje občutke-čustva in jih uravnotežiti.

Lahko da mamo, zaradi tega, ker ti mama ne pusti, da si to kar si, ampak venomer dokazuje, da je ona v pravu, podzavestno napadaš in ustvarjaš agresijo ter energijo konflikta. To se dostikrat zgodi med materami in hčerami, kadar matere ne stopijo v čevlje odraslega, ampak pred otrokom dokazujejo svojo vrednost. Tukaj lahko veliko narediš, da ji odpustiš in jo sprejmeš takšno kot je, ter ozavestiš to vajino "igro moči".

Mili je napisal/a:

Imam pa eno vprašanje - ali je ta zamera vezana na sodelavca?

Žal ne vidim, kam ti zamera gre, v tem primeru vidim samo energijo občutka.

urskakorun.com