1

Tema: Tisti skrivnostni gospod

Pozdravljeni,

že nekaj časa mi ne da mira bežni znanec in želim razumeti kdo je on in kaj se dogaja.
Spoznala sva se v vrtcu najinih otrok, oba v partnerstvu.
Ko se mi je začel svet podirat in ko sem bila sredi ločitve, sem ga zelo pogosto sanjala, skoraj vsak drugi dan, vsakič mi je dal moč, da sem se pobrala in šla naprej.
Res je da me je zelo privlačil, ne vem sicer kako je iz njegove strani ampak več od pozdrava nikoli ni bilo in niti nobenih pričakovanj, vsak živi svoje življenje.
Ko sem se odselila iz tistega kraja, sva se včasih srečala, spet sva ostala samo pri pozdravu. On si je med tem časom našel že drugo in si ustvaril novo družino.
Zdaj pa ga spet sanjam. Ko ga že lep čas nisem videla in niti mislila na njega. Imam svoje živjenje in se sploh ne spomnem na njega. In vsakič mi da moč in voljo do življenja. Ne razumem kdo je on in kako sva povezana. A on v bistvu isto doživlja? Zakaj nikoli ni pristopil do mene....

Lahko da je čisto neumno vprašanje vendar mi ne da mira in rada bi razumela dko je on.

Hvala in lep pozdrav,
K.

Re: Tisti skrivnostni gospod

V takšnih primerih ti nihče ne more dati pravega odgovora, le tvoje srce. Vprašaj svoje srce, kaj občutiš ob njem, kaj ti daje. In zaradi katerega razloga ali vzroka te podpore ne dobiš direktno od boga oziroma od same sebe. Včasih se vežemo na ljudi oziroma od njih dobivamo podporo, ker nam predstavljajo simbolično nek ideal. Dostikrat se zgodi, da mislimo na nekoga, ki nam "daje moč", a v bistvu nam je ne daje oseba, temveč si mi sami ob misli nanjo odpremo življenju in vesolju in začutimo pretok večje količine energije.  :srcek: Ona je samo sprožilec v naših možganih. Če te zanima, kdo je, vprašaj svoje srce, kaj njemu predstavlja ta oseba.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Tisti skrivnostni gospod

Zanimiv in realen odgovor. Hvala Urška.