1

Tema: zlorabe

Pozdravljeni!

Prosim za vpogled v biopolje. Zanima me zakaj se mi od otroštva ponavljajo zlorabe... vseh vrst... spolne, psihične, fizične. Ali je problem v meni, ali izvira iz prejšnjih življenj, sem bila jaz tak človek in je zdaj vloga obrnjena... rada bi končala ta vzorec, naredila temu konec. Prosim za pomoč, usmeritev kaj delam narobe, kaj spremeniti.

Hvala, lp:)

Re: zlorabe

tinna pozdravljena na forumu.

Prek pregleda biopolja se pri tebi začuti vzorec "jaz sem žrtev", hkrati z njim pa tudi močna podzavestna agresija na druge. V tebi sta dve polarnosti, ki priklicujeta situacije, v katerih se počutiš ali žrtev ali napadalec. Ti dve polarnosti lahko ozavestiš in se ju osvobodiš skozi proces transformacije, ki je opisan na začetku foruma Vprašanja in nasveti. Imaš podporo.  :prst:

Za poglobljeno delo na sebi pa se lahko odločiš za individualno delo s svetovalcem, katerem od nas ali koga sama začutiš.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Pozdravljena Urska! smile

Prosim za vpogled v biopolje. Zanima me če sem  kaj "napredovala", če se me drugače začuti, če mi uspeva pdpravljati vzorce...

hvala in lep pozdrav smile

Tinna, ali še imaš občutek, da se ti dogajajo zlorabe? Ali se je stanje ti v življenju glede tega izboljšalo? Sama lahko v najboljši meri zaznaš in preveriš, če si "napredovala".

wink

Ti pa lahko potem še jaz, ko mi odgovoriš, preverim, če je še kaj ostalo.  smile

urskakorun.com

Urška... Trenutno se mi zlorabe ne dogajajo oz. se ne počutim zlorabljeno in upam da bo tako tudi v prihodje. Predvsem sem se trudila spolne zlorabe iz otroštva in posiltvo sprejeti kot izkušnjo in odpustiti storilcem pa tudi sebi. na nek način sprejeti storilce .. težko razložim smile
zato bi pa potrebovala objektivno osebo da preveri..ker nbi res to rada pustila za sabo... smile hvala

Kakor te jaz zaznam, si dobro sčistila in predelala to travmo. Lahko pa predihaš še strah pred prihodnostjo in nezaupanje v svojo moč. Imaš podporo.

urskakorun.com