Tema: Preteklost

Pozdravljeni,

imam eno vprašanje in problem in vas prosim za pomoč.
V preteklosti sem storila neka dejanja, s katerimi sem prizadela svoje najbližje. Sedaj imam problem s tem, kako ta dejanja dejansko pustiti v preteklosti in iti naprej. Strah me je, da bo me krivda glede teh dejanj spremljala celo življenje.
Hvala za pomoč!

Re: Preteklost

Pozdravljena pikapolonica

Bom malo pameten cool

Poraja se mi vprašanje kaj je tvoje vodilo-motiv glede tvoje preteklosti?
Če je to strah pred "slabo" karmo je,po moje,več ali manj brca v prazno.

Če pa si resnično začutila da si ga polomila je torej prišel čas da poiščeš vzrok svoje agresije do najbližjih.Pri sebi,ker so ti z besedami,dejanji stopili na "živc",na točko-čustvo ki je zrelo za zdravljenje.

Na forumu poišči postopek za razreševanje takih težav (je bil že večkrat omenjen) in sledi delo.

Lahko pa,potem ko si postaviš os sveta,narediš meditacijo,...,enostavno rečeš:

(oseba)........,žal mi je(kesam se),   odpusti mi prosim(to žalitev,dejanje proti tebi,..)......,hvala ti.

In vsakič ko se boš spomnila teh dejanj proti svojim bližnjim lahko postopek ponoviš.In vsakič lahko opazuješ svoj čustveni odziv,se ve da brez pričakovanj kaj se bo zgodilo.Lahko se zgodi da boš čez čas sposobna to izreči prizadetim tudi na glas.

Kakorkoli se boš lotila stvari imaš mojo podporo.

Re: Preteklost

Pikapolonica,
kot ti je francik že napisal, je postopek na vrhu te teme - Nasveti in vprašanja.

Le očisti preteklost, še posebej zamere, do prednikov in sorodnikov nas držijo zelo ujete v nezaželene situacije in se ne moremo premakniti naprej, ker dejansko napadamo sebe, ker smo del družine. Če zamerimo partnerju in če imamo z njim otroke, se zamera vleče avtomatsko na otroke.

Ko imamo zamere, nimamo energije, volje niti nam v večini ni dano, da bi lahko počeli tisto kar si želimo.

Preverimo lahko na tak način, da več ni zamer, ko drugemu zaželimo iz srca ali duše (ne iz uma), da naj ima drugi tisto kar si sam želi.

Sedaj je pravi čas, da to urediš - veselo na delo  :prst:

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788