1

Tema: negotovost? regresija?

Pozdravljeni.

Rada bi preverila, ali imam prav ali ne?

Ko se mi zgodi kakšna stvar in verjamem, da je vsaka stvar še tako slaba za nekaj dobra… se mi zdi tisti trenutek grozno vse skupaj, ko pa se (čez čas) vprašam zakaj se to zgodi ravno meni… dobim, lahko takoj, lahko čez čas odgovor, ki pa včasih ne vem ali bi mu verjela oz. ali res izhaja iz moje notranjosti ali je to ustvaril moj um…

Bila sem že pri svetovalki karmične diagnostike, kjer je »videla«, da je moj sin bil v prejšnjem življenju moj brat… Več o tem odnosu takrat nisem spraševala. No razen, to, da je sama povedala, da je zelo občutljiva duša, da naj ne bom prestroga z njim (res zelo hitro začne jokati, če je užaljen ali pa če pade, vedno mu moram pomagati vstati in mu dati lupčka na »boleče« mesto). V sedanjem življenju je čez nekaj mesecev je »nesrečno-srečno« padel na glavo, kamor se mu je zarilo emajlirano železo. Zakaj srečno, ker je preživel poškodbo brez fizičnih posledic (razen tiste brazgotine)… kasneje sem sama začela »raziskovati« zakaj sva se v tem življenju ponovno srečala… »ugotovila« sem, da je (kot brat) naredil samomor, nisem pa ugotovila zakaj? Se danes ne vem zakaj? Spraševala sem se tudi, zakaj mi je (kot sin) padel in se poškodoval? V odgovor sem dobila, da sem dobila priložnost, da ga »rešim«, ker mu kot bratu v prejšnjem življenju nisem morala. Ne vem pa, rešiti pred čim (pred padci? pred bolečino? pred smrtjo?)?  Zato bi prosila, da bi mi lahko povedali Zoran Vi, če je to res ali si vse skupaj samo domišljam? Seveda je trenutno otrok star šele 2 leti (padel je pred  6 meseci).

Prav tako sem prišla do »odgovora« zakaj me boli vrat? V enem življenju sem bila obglavljena, ne morem pa priti gor zakaj? (Težave z vratom imam že od nekdaj, skozi horoskope sem to vedno povezovala s tem, da sem bik in biki imamo vedno težave z vratom… ko pa sem se srečala z karmično diagnostiko, sem ugotovila da to lahko spremenim..). Seveda masaže vratu in hrbta pomagalo le začasno.

Si vse skupaj samo domišljam ali je res?

Hvala za odgovor.

Re: negotovost? regresija?

petruska je napisal/a:

Ko se mi zgodi kakšna stvar in verjamem, da je vsaka stvar še tako slaba za nekaj dobra… se mi zdi tisti trenutek grozno vse skupaj, ko pa se (čez čas) vprašam zakaj se to zgodi ravno meni… dobim, lahko takoj, lahko čez čas odgovor, ki pa včasih ne vem ali bi mu verjela oz. ali res izhaja iz moje notranjosti ali je to ustvaril moj um…

Pozdravljena petruska,
to je normalno, da si včasih v dvomih, odgovor je večinoma prvi tapravi, čeprav se nam včasih zdi nesmiseln. Ko vprašaš in ko dobiš odgovor, da začutiš to v sebi ali ti grejo mravljinci, toplo, hladno, vidiš barve, slišiš ali kašen drug znak – je to dokaz, da je tapravi. Če pa začneš razmišljati in se spraševati, potem to več ni to.

petruska je napisal/a:

Bila sem že pri svetovalki karmične diagnostike, kjer je »videla«, da je moj sin bil v prejšnjem življenju moj brat… Več o tem odnosu takrat nisem spraševala. No razen, to, da je sama povedala, da je zelo občutljiva duša, da naj ne bom prestroga z njim (res zelo hitro začne jokati, če je užaljen ali pa če pade, vedno mu moram pomagati vstati in mu dati lupčka na »boleče« mesto). V sedanjem življenju je čez nekaj mesecev je »nesrečno-srečno« padel na glavo, kamor se mu je zarilo emajlirano železo. Zakaj srečno, ker je preživel poškodbo brez fizičnih posledic (razen tiste brazgotine)… kasneje sem sama začela »raziskovati« zakaj sva se v tem življenju ponovno srečala… »ugotovila« sem, da je (kot brat) naredil samomor, nisem pa ugotovila zakaj? Se danes ne vem zakaj? Spraševala sem se tudi, zakaj mi je (kot sin) padel in se poškodoval? V odgovor sem dobila, da sem dobila priložnost, da ga »rešim«, ker mu kot bratu v prejšnjem življenju nisem morala. Ne vem pa, rešiti pred čim (pred padci? pred bolečino? pred smrtjo?)?  Zato bi prosila, da bi mi lahko povedali Zoran Vi, če je to res ali si vse skupaj samo domišljam? Seveda je trenutno otrok star šele 2 leti (padel je pred  6 meseci).

Če si dobila to informacijo in to čutiš, da je to – potem je tapravo. Jaz lahko samo ugibam v takem primeru, kar se mi pa ne zdi smiselno. Zakaj in pred čim si ga prišla rešit boš te odgovore dobila sama le poglobi se v sebe, pojdi v meditacijo ali pa na kakšno terapijo, regresijo, progresijo, oziroma tisto kar začutiš. Večinoma se na progresiji dobijo odgovori, ki smo si jih izbrali, kot duše, ter tudi vsi dogovori med osebami, kot lekcije, nameni, cilji, razlogi,..zakaj smo tukaj, kakšna je moja naloga, kakšen je moj odnos s to osebo, kakšen imam dogovor, spada ta oseba v mojo dušno skupino, zakaj imam to telo,..

petruska je napisal/a:

Prav tako sem prišla do »odgovora« zakaj me boli vrat? V enem življenju sem bila obglavljena, ne morem pa priti gor zakaj? (Težave z vratom imam že od nekdaj, skozi horoskope sem to vedno povezovala s tem, da sem bik in biki imamo vedno težave z vratom… ko pa sem se srečala z karmično diagnostiko, sem ugotovila da to lahko spremenim..). Seveda masaže vratu in hrbta pomagalo le začasno.

Bolečina z vratom ti je povezana tudi s tem, ker si si zadala več bremena, kot si ga bila sposobna takrat nosit in razumeti, ter prevzela si še mamino breme. Zakaj mamino, ker kot duša si dosti močna a to ni dovolj, če sama ne veš reševati situacij. Zato je dobro, da se naučiš vsaj ene tehnike s katero si lahko pomagaš.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: negotovost? regresija?

Petruska,zaupaj sebi in stvarstvu ki te na tebi primeren način pelje in pripelje do vprašanj in odgovorov takrat ko si na to pripravljena.Vprašanja se nam pojavijo "na hitro,od nekod" za pridobitev odgovora pa,kot pravi Zoran,potrebujemo tehnike-orodja s pomočjo katerih na nežen način zbiramo-zberemo moč in znanje da lahko sami pridemo do odgovorov.In to je tisto kar šteje-naša lastna odločitev za delo-akcijo.Si na pravi poti,skromnost,ponižnost in potrpežljivost pa so močni pomočniki.
:rose: