Tema: sabotaže ,zamolčanja , frustracija
pozdravljeni.
prosim mi lahko kdo pove kod sem se jaz pregrešil--al moja duša-- da sem u taki p-j-b-ni življenski situaciji in skoz doživljam nekaknše sabotaže in zaviranja. je blo že od vedno. najprej od očeta pa še koga v sorodsvu in na koncu tud od matere same.......
pa zaj je na prvem mestu v smislu zdravja. osebna zdravnica mi ni vedla al hotla pomagat ,se mi zdi da me tud malo sovraži ali prezira al neki......pa sm potem šel k nekaj alternativcem in tud tam doživel kot mi je potem kazalo spet zamolčanja sabotiranja in zaviranja in samo jemanje denarja.......ko sem končn našu neko alternativko ki bi mi kao znala pomagat mi je tud ona najprj ni povedala v čem je problem in kaj je rešitev in šele po dolgem času--ko je dobila od mene dovol keša--mi je šele povedla kaj naj vzamem da bom ozdravo in seveda to dobim od nje in to spet ne za malo keša. in s kešom pa že tak moram varčevat ker nimam službe ker zarad zdravja ne morem nič delat......
res bom hvaležem če mi lahko kdo to pojasni. odkod mam to neko karmo al kaj. ker že vedno bol popi*devam.......
in ne nebom nič predihal dokler ne vem z umom zakaj se mi dogaja.
hvala vnaprej.