1 Nazadnje urejal Janez2 (13.02.2015 15:04:47)

Tema: sabotaže ,zamolčanja , frustracija

pozdravljeni.

prosim mi lahko kdo pove kod sem se jaz pregrešil--al moja duša-- da sem u taki p-j-b-ni življenski situaciji in skoz doživljam nekaknše sabotaže in zaviranja. je blo že od vedno. najprej od očeta pa še koga v sorodsvu in na koncu tud od matere same.......
pa zaj je na prvem mestu v smislu zdravja. osebna zdravnica mi ni vedla al hotla pomagat ,se mi zdi da me tud malo sovraži ali prezira al neki......pa sm potem šel k nekaj alternativcem in tud tam doživel kot mi je potem kazalo spet zamolčanja sabotiranja in zaviranja in samo jemanje denarja.......ko sem končn našu neko alternativko ki bi mi kao znala pomagat mi je tud ona najprj ni povedala v čem je problem in kaj je rešitev in šele po dolgem času--ko je dobila od mene dovol keša--mi je šele povedla kaj naj vzamem da bom ozdravo in seveda to dobim od nje in to spet ne za malo keša. in s kešom pa že tak moram varčevat ker nimam službe ker zarad zdravja ne morem nič delat......

res bom hvaležem če mi lahko kdo to pojasni. odkod mam to neko karmo al kaj. ker že vedno bol popi*devam.......
in ne nebom nič predihal dokler ne vem z umom zakaj se mi dogaja.
hvala vnaprej.

Re: sabotaže ,zamolčanja , frustracija

Pozdravljen Janez2

Če začnem na koncu,brez uma ne bo šlo,imaš prav.Od tu dalje se informacije zbira po majhnih korakih da um lahko "sledi"-se ne čuti ogroženega.Meddrugim se lahko vprašaš kaj ti pomenijo,recimo,kletvice?Kje jih začutiš ko jih uporabiš?In tako počasi dvigaš svojo "roleto" s svojih oči.Če smo dolgo v zatemnjenem prostoru preveč močne svetlobe naenkrat na oči deluje slabo in v tem smislu si pri alternativcih imel prevelika pričakovanja.Če ti je bilo dano da si "zajadral" na to stran verjamem da lahko stopiš na to pot,najprej majhnih korakov ki rastejo v večje korake.Ti koraki so lahko tudi udeležba na delavnicah za samopomoč(ki so občasno objavljeni tudi na tej spletni strani) in s tem boš aktivno posegel v svoje težave(tudi zdravstvene,na daljši rok).Počasi boš spoznaval in prepoznaval svoje težave in jih odpravljal,luščil eno po eno.Lahko ti povem da sem sam prehodil podobno pot kot ti(ne pa enako) in sem ti lahko tudi v podporo ko boš ocenil da to rabiš.
In če se vrnem na začetek k umu;včasih boš pri kakšni stvari moral porabiti več truda-časa(da um sprejme-prebavi spremembo pogleda na okolico),verjemi pa da se splača.
Ko boš pa rabil zdravstveno pomoč ji pa lahko zaupaš,če nič drugega ti lahko pomagajo da se dlje časa ukvarjaš sam s sabo kakorkoli že boš to razumel.

Kar korajžno "vstopi" na pot.

Janez, pri tebi se začuti močna agresija do materialnega in vsega kar je povezano z njim. Pod materialno ne spadajo samo denar in materialne dobrine, temveč tudi telo, materija in vse, kar se da videti s telesnimi očmi. Želel si informacijo, in tukaj ti je informacija na voljo. Svobodno z njo naredi, kar želiš.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

hvala za nasvete in pondubo za podporo Francik. še ne razumem prav vse kaj si mi hotel povedat ampak bom se še poglobil. kletvice predstavlajo jezo.....in ne morem se privoščit delavnic ta trenutek. pa saj nekaj že mam na netu in tu na Pesem-duše.

hvala še posebno tebi Urška! ja preveč jasno smile:) zdaj ko si mi pokazla vto smer šele vidim kje vse to mam in sem že dobil nekaj novih spoznanj! prej sem se zavedal dosti teh reči ampak nism vedel da je to na taki način med sabo povezan. potem s takšnim odnosom podzavestno vplivam tak na ljudi al kaj?
vidim tudi kak je do tega prišlo pa se mi ne zdi nekaj narobe ker ta svet je zelo materijalističen v več pogledih. samo če me to podzavestno ovira potem ni vredu......samo je to blo vse? ker ne vem če mam samo to. lahko pa.
vseno zelo dobra informacija. odkrito in brez bluzenja. zelo sem ti hvaležen za to!!!