Tema: PARNERSTVO;ODNOSI;LJUBEZEN
Ker se bliza Valentincek,vsem vam zelim vesela in ljubeca srca!
Kako ves kdaj ljubi tvoje srce, kdaj pa tvoja podzavest,racio,um in kdaj strast?
da pojasnim, ali je mozno,da nekoga sprejemas in imas rad in si zvest in imas lepo vezo vendar pa ta clovek ni energijsko tebi primeren, in cutis se nekako vcasih ujetega,nesvobodnega, ceprav imas vso svobodo in te ne omejuje, npr.
moski so jang energija in recimo,da ta moski nima prave jang energije, da v tebi zbudi pravo yin zensko, tisto,kar nekateri imenujejo vulkan-da zenska zares zari in sije in je polna energije in leti in se pocuti svobodna.
Ali ima to veze z otrostvom in podzavestnimi vzorci,kar smo videli in doziveli in si izberemo partnerje,ki so nam odsev iz otrostva,kar pomeni,da lahko izberemo slabse za nas, kot zenske,ki se non stop zaljubljajo v ''slabe fante''?
Oziroma, kako podzavest prelisicis da si izbere good guy in se res zaljubi vanj, ne racionalno in s stalisca varnosti in udobja,kar vidim da veliko vez tako deliuje amapk res srcno.
Pa se to, strast je potrebna ali ne? ker strast skuri organe, ce ni kontrolirana in potem skuri vezo,ce je samo to, vendar pa kako locis ce je strast ali pa je prava jang energija,ki jo zaccutis redko in ne ob vsakemu?
Mislim kako ves kdaj je energetsko nekdo ok zate za partnerstvo,
frend trdi, da se ljudje bojijo iskat tist nekaj vec in se zadovoljijo v pasivnih vezah,kjer se sicer res razumejo lepo,so zvesti,amapk kar ne zivijo, so v kletki varnosti in ne letijo, in ti,ki bi radi leteli pa se potem pocutijo na trenutke ujeti in majo radi partnerja vendar da ga ne ljubijo.
OK next zadeva,
ali lahko zbolis ce si z osebo,ki jo imas rad, jo spostujes vendar en del cuti da je eno krilo ujeto, ce tako opisem.
ce ne izrazas custva zbolis?
To sprasujem,ker vse napisano poznam iz primerov prijateljev, sebe i me zanima kako vi to dozivljate, mislite?
frendica je dobila raka,energets ki zdravilec ji je rekel da ker je bila alergicna na ex moza, in da telo spreminja obliko in nasa psiha glede na partnersko energijo in okolico,kjer smo.
Torej kako uiti iz varne kletke uma in se pogumno podati v to,da si svoboden in da zaris,iskris vsak dan, saj tako naj bi blo ko si res s pravo osebo kajne, cetudi nimas z njo razmerja.
se mi je zgodilo,da sem spoznala nekoga, ampak med nama ni bilo nic, pa vendar so bile energije tako mocne, da obcutek kot da cel svet moj,da sem svobodna, da letim, vsi so rekli,da iskrim, zarim, kilogrami so se stopili sami od sebe v 2 tednih,ko sem se doma trudila 15 let.
Uh tole pa je komplicirano. Mogoc kaksna delavnica na temo ljubezen zdaj ko Valentin, kaj pravis Zoran?:)27.2.pred ponovitvijo:)
No nekaj dni bo pavza na forumu,da ga ne sesujem.
Hvala vsem.