Pozdravljen g.Zpran!
Najprej se vam zahvaljujem za odgovor,čeprav takega odgovora od vas ali kogarkoli drugega res nisem pričakovala.
Mislila sem,da so ljudje,ki se ukvarjajo z reikijem res srčni ljudje,pripravljeni pomagat,vsaj tako pravi reiki,ki naj bi bil energija ljubezni....Očitno ne vemo vsi kako deluje ljubezen in kaj je ljubezen....
Predvsem me je zbodel tale vaš pik:
P.S do sedaj še nisem spoznal osebe, ki je takoj šla na faks brez osnovne in srednje šole, pri osebni rasti bi pa radi takoj na faks ali celo doktorat.
Zato razlaga zakaj nekaj ne delije ni smiselna, če ni osnov
Ne vem,zakaj se nekdo nebi bil sposoen naučiti osnovnošolskiega znanja po knjigah????Predvsem pa tistih tem,ki ga res zanimajo.
Naj povem,da sem v knjigah marsikaj prebrala,veliko delam na sebi,pa ne samo na reiki področju,kar bom sedaj po tem vašem odgovoru definitivno opustila,ker ste mi povedal vse in ni mi žal,da se nisem prijavila na kako predavanje,ker vidim,da gre tudi tu samo za denar!!!
V čakanju na odgovor sem mimogrede iz drugih skupin,ki so resnično pripravljene pomagati in svetovati (brez plačila!)izvedela,da smo vsi zdravilci in zdaj bom res poslušala samo svoje telo in spremljala tehnike,ki delujejo in katerih motivatorji in učitelji res pomagajo,svetujejo,spodbujajo,....ne pa kot vi;zabijejo!
Hvala za odgovor,ki mi je resnično odprl oči in če ne za drugo,sem vam zato hvaležna,lep pozdrav!
Pat
P.S.V ta forum sem se prijavila,v upanju,da se tu svetuje in deli izkušnje,pa vidim,da ni to-to.Vam očitno nasvet,pomoč in razlaga ni smiselna,če nimam narejenega tečaja.Očitno,bi dobila pričakovan odgovor,če bi napisala,da sem naredila tečaj reikija!!!!