1

Tema: Težave z drugo (spolno) čakro

Živjo,

imam težave z željo po spolnosti, saj že kar nekaj časa popolnoma nimam potrebe po seksu (zadnji tedni). Imam punco s katero sva v zvezi dve leti in do sedaj nisem imel te težave. Najini dosedanji spolni odnosi so bili "normalni", s tem mislim na "normalno" privlačnost in željo po seksu. Ne vem ali lahko naslednje uvrščam kot težavo vendar sem vedno želel ustreči njej s tem, da doseže vrhunec. Nekajkrat, ko se to ni zgodilo je v meni pustilo nekaj malega, vendar mislim, da to trenutno ni glavna težava. Vem, da se vse poveže na več težav in tudi ostale čakre, ampak me zanima od kje prihaja ta trenutna izguba potrebe po spolnosti. Je možno, da težava
prihaja tudi z njene strani, saj je tudi sama večkrat izrazila mnenje, da je seks samo rekreacija in nič več? Je možno, da je kakšna zunanja situacija (dogodek) vplivala na sesutje čakre?

Lp

Re: Težave z drugo (spolno) čakro

Oj,

obstajata seks in spolnost.Lahko da se je tvoja notranjost zasitila seksa in si želi tudi spolnosti.To pomeni da partnerja vesta zakaj sta skupaj,da sta pripravljena od "svojih" potreb kdaj tudi odstopiti v korist drugega,da spoštujeta en drugega v vsem,.... in verjemi da boš še dolgo opazoval svojo spolno čakro kako je dejavna v obojestransko zadovoljstvo.
V nasprotnem primeru pa se človek lahko vpraša kaj ga ovira-moti v takem odnosu in se odloči za prekinitev odnosa (če ni za bit,je za it)  ali za razreševanje svojih težav.
Ko najdemo-prepoznamo-začutimo svoje težave pa jih lahko razrešimo po postopku ki je označen na vrhu te strani.
Se zgodi da se nam kje zatakne in takrat lahko brez sramu poprosimo za pomoč in se zanjo tudi zahvalimo.
Vse pa je odvisno samo od naše volje po osebni spremembi.