Tema: Bolečine v križu in kolkih
Pozdravljeni.
Na vas se obračam s prošnjo za vpogled v moje biopolje. Že od decembra 2013 se namreč spopadam z bolečinami v spodnjem delu križa oz bolj v zgornjem delu ritnic in obeh kolkih. Bolečina je prisotna vsak dan, včasih je močnejša, včasih šibkejša. Februarja 2014 je prišlo že tako daleč, da nisem mogla prehoditi več kot 500m in sem že izgubila nekaj moči v nogah ter sem se cela tresla. Takrat sem bila na bolniški kar tri tedne. Težave imam tudi s prebavo, ki se počasi umirjajo. Obiskala sem že vrsto zdravnikov (ortopede, revmatologa, infektologa), vendar sem še vedno brez diagnoze. Sum je sicer bil na spondilitis, a diagnoza še ni potrjena. Pred tem sem vsak dan prehodila po 8km, skoraj vsak vikend odšla v gore, ki so moja velika ljubezen, sedaj tega ne zmorem več oziroma so mi to odsvetovali. Prav tako sem prenehala obiskovati jogo, saj večino asan nisem mogla več izvajati. Prebiram vse mogoče in iščem rešitev, vendar zaenkrat še vedno brez uspeha. Zato se obračam še na vas in vas prosim za pomoč. Naj povem še, da sem tudi precej pod stresom, saj nikakor ne najdem nove službe, z zdajšnjo pa sem nezadovoljna, tudi s sodelavci se nisem ujela. Prav tako imam še nedokončan magisterij, za katerega ne najdem volje. Tudi ko že začnem z učenjem, mi čez čas motivacija upade in preprosto ne nadaljujem. Želja za spremembe je, vendar mi manjka volje in motivacije. V tem času težav sem prebrala precej knjig o osebnostni rasti in se tudi precej spremenila, tako da se zdaj s stresom lažje spopadam. Prešla sem na vegansko prehrano, pomirjam se z umirjeno glasbo, branjem knjig in jutranjimi sprehodi. Trenutno si sicer najbolj želim rešiti zdravstveno stanje, da bi se lahko vrnila v naravo, gore. Ostajam optimist z občasnimi slabimi dnevi in še vedno vztrajam pri iskanju rešitve. Zato se za pomoč obračam še na vas.
Upam, da nisem bila predolga. Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.