Tema: Kašelj, ki se ne neha
Pozdravljeni.
Spet se obračam na vas, ker ne vem kje je težava.
Sin (skoraj 3 leta) je že slabe 3 tedne bolan. Začelo se je z smrkanjem in vročino, vmes je bilo že par dni dobro. Smrka ne več, a je začel grdo kašlat- ko dobi napad kašlja se skoraj zadavi. Kri in pljuča so bp (bila pri zdravniku).
Malo sem v spominu brskala po preteklosti in se spomnila na mojega brata, ki je bil kot 2-3 letnik veliko bil bolan, celo v bolnišnici, saj naj bi ga po ne vem koliko času dali na slikanje pluč, in ena stran je bila čisto črna. Moja starša (no predvsem mami) sta veliko hodila z njim k bioenergetikom, kar je pomagalo le kratkoročno. Nato je spet zbolel. To imam v spominu, več ne vem, niti kaj točno je bila diagnoza. Brat še vedno živi, le v otroštvu ga je nekaj matralo.
"Bojim se", da imamo nekaj nerazrešenega v družini, po moški strani. A kaj? Nekaj, kar se odraža na plučih?
Aja, naj povem, da smo s septembrom prvič ga vpisali v vrtec, kjer ni bilo nobenih težav- z veseljem je šel in se tam čez dopoldne igral. Moti me edino sedaj, ko mu rečem, da ga v vrtcu že nestrpno čakajo, da se bodo igrali... Mi odgovori, da ne bo šel v vrtec. Naprej, zakaj ne, mi ne odgovori... (Tudi brat je hodil v vrtec, če je to kaj povezano? )
Upam, da boste lahko pomagali.
LP