1

Tema: odnos/vez s prijateljico

Pozdravljeni!

Prosila bi za vpogled v biopolje za odnos s prijateljico. Zelo močno sva povezani na en poseben način, ne znam točno opisat. Niti ena od naju ni nikoli imela s kom tako močne povezave. v 2 mesecih sve se zelo zbližali. Npr. zaznave razpoloženje ene druge oz. če se ena slabo počuti "potegne" (ponavadi) za sabo še drugo, zaznave fizično bolečino, se nama dogajajo podobne stvari, npr. če se udarim v prst sem skoraj prepričana da se bo tudi prijateljica v prihodnjih dneh... tudi v pozitivni smeri se tako dogaja... smile vglavnem se zelo čutive...
Zanima me če je lahko vzrok te povezave v karmi, ali sva bili že kdaj na kak način povezani, ali sva si "kaj dolžni", ali obstaja še kakšna druga razlaga...

hvala da ste prebrali in za kakšno razlago oziroma informacijo če je na voljo smile

Vse dobro, T.

Re: odnos/vez s prijateljico

tinna, jaz pri tebi enostavno začutim, da sta se našli s to osebo z nekim namenom, da bosta nekaj skupaj doživeli, spoznali, se naučili. Kaj točno je, pa je čar življenja, ki nam nikoli ne ponudi celotne jedi, ampak nam "na mizo nosi" postopoma nosi hode, od predjedi do končne sladice. wink

Pri tem zelo dobro deluje intuicija, če ji prisluhneš, kaj ti pravi v zvezi s to osebo, saj praviloma zelo drži.

Če je to karma, poravnava "dolgov" ali dogovor duš ... v bistvu ni tako zelo važno. Pomembno je, če se ti dobro počutiš v odnosu ali ne. Če ti je v srcu ugodno, potem pomeni, da je vse okej. Če se v srcu ob misli na osebo začuti čisto tihi glas opozorila, vznemirjenje ali nastopi čustvo v obliki drobne stiske, pa lahko pomeni, da te čaka neko učenje s to osebo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com