1

Tema: Jeza in alergije

Pozdravljeni,
Zanima me, ce sta lahko pogosti izpadi jeze in alergije kako povezani? Namrec sama se pogosto jezim, vcasih sem v obdobju, ko mi gre vse in vsi na zivce, vse me jezi, in bi kar kaj razbila...pogosto tudi zadrzim izbruhe zase. Tezave imam z alergijami na cvetni prah, kar se kaze v obliki konstantnega senenega nahoda spomladi. Naj se omenim, da me trenutno najbolj vrze iz tira 3-letna hci. Delala sem tudi postopke transformacije slabih vzorcev po M. Ogorevcu, pa ne vem, ce sem bila pri tem sploh kaj uspesna. Tako da prosim za vpogled v biopolje, zanima me, kaj je takega, da mi povzroca nenehno jezo in alergije. Hvala in lep dan zelim:)

Re: Jeza in alergije

Pozdravljena,
Težava je v jetrih, ker so lahko zapacana in ne morejo delovati normalno- Delujejo tako, kot bi se nabral vodni kamen na pipi.
Da se rešiti s čiščenjem jeter; Eden postopek je napisa tukaj na forumu, imaš pa še čaje ki so za čiščenje jeter, pegasti badelj, artičoka,.. – glej samo da je naravno, da ne čistiš z tabletami in ostalimi preparati, ki se dajo dobiti v zadnjih letih.

Drugače pa odpuščanje in ugotoviti čemu mi to koristi - to se naredi na svetovanju. Več: Tukaj

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788