1

Tema: Strah in prihodnost

Lepo pozdravljeni.
Mene pa zanima kaj lahko naredim, da se bom počutila bolje. Že kar nekaj mesecev opažam, da se na situacije, ki se mi trenutno dogajajo (mož je pustil službo, tudi meni se izteče pogodba in delam le do konca in zaključujem fakulteto) odzivam preveč čustveno. Ne morem iz svoje glave in kar naprej premišljujem o tem kako bo po novem letu, kako bo s službami, ali jih bova dobila, kako bo s najinim finančnih stanjem, kako bom napisala diplomo do februarja, kdaj bo čas za otroke... Vse to mi je povzročilo bolečine v želodcu in grlu, pojavljajo se mi nočne more, zdi se mi, da ne morem dihat in na trenutke sem zelo utrujena. Zdi se mi, da je moje telo  zadnje 3 mesece v krču in če ne bom kaj naredila zase se mi zdi, da bom zbolela. Vem, da mi ne morete napovedati prihodnosti, da bo vse vredu, ampak če mi lahko poveste kaj lahko naredim zase in zakaj se mi to dogaja, zakaj spremembe tako močno čutim in jih doživljam s strahom? Najlepša hvala za odgovor.

Re: Strah in prihodnost

Pozdravljena,
Lahko delaš linijo hare in ostale stvari lahko potem spustiš po opisanem postopku.

Linija hare. Vodena meditacija: Linija Hare
Postopek: Tukaj

Športanje tudi pomaga pri napetostih ter umiritvi mentala

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Strah in prihodnost

Pretirano zadrževanje v zaprtih prostorih-to je podzavestno izmikanje dnevni svetlobi (in na to nas napeljujejo sodobne tehnologije od avta,TV,računalnika,šolstva,službe,..)-povzroča upad energije,depresijo,fizično bolezen.
K boljšemu počutju pa pripomore tudi vsakodnevno najmanj enourno bivanje na dnevni svetlobi-na glede na fizične aktivnosti ali vremenske pogoje.Dnevna svetloba-to je sončeva svetloba na prostem-je naša življenska nuja.