1

Tema: Svakinja

Najprej lep praznični pozdrav vsem skupaj smile

Nevem kaj imam s to mojo svakinjo? Nikakor je ne morem začutiti, trudila sem se vsaj 10 let, zdaj pa se mi ne da več...Imam občutek,kot ,da je na mene ljubosumna,pa nevem zakaj. Sem opazila tudi, da me v pogovoru kar prekinja in kot ,da ne želi poslušati,kadar kaj govorim. Par krat sva tudi zaorale (nič hujšega)in potem tudi spravile, vendar se ob njej ne počutim dobro. Sem nesproščena, mi tudi bije srce, takrat enostavno to nisem jaz. Ali čutim njeno stisko,ki si ne prizna,ali je to kaj drugega?  V glavnem...odnos ne gre in ne gre....
Hvala za vsak odgovor smile

Re: Svakinja

Pozdravljena jogurt

Imaš pa "trd-zabetoniran" karakter da se z nekom ukvarjaš 10 let samo zato da bi ga "prebrala-začutila" kot praviš.Sta si preveč podobni da bi šli skupaj in to je to.Podrejanje svoje okolice sebi,svojemu
prav.Temu se reče-razmetavam svojo energijo v prazno.

Na nas je da se naučimo sprejeti-spoznati najprej samega sebe in s tem sprejeti tudi svoje bližnje in okolico take kot so.
Oziroma ko spoznaš sebe te okolica niti ne zanima več.

Ko boš sebi namenila 10 let pozornosti se bo zgodil čudež.Poskusi. big_smile

Bi se strinjala glede zabetoniranega karakterja ja smile
Saj ni ravno finta v tem, da bi se z njo ravno ukvarjala toliko let, da jo začutim, ampak očitno jo edina jaz tako vidim-čutim-od bližnjih,oz.sem edina, ki se ji upam zoperstaviti, saj je kar ukazovalna in uživa v središču pozornosti, tudi najine otroke rada "pokomandira"in me to moti,nihče ji pa nič ne reče...zaradi ljubega miru ji tudi jaz nisem. Vendar bilo je dovolj. Mislim, da je prav, da ji jasno pokažem in povem kakšno je moje stališče.?

francik je napisal/a:

Pozdravljena jogurt

Imaš pa "trd-zabetoniran" karakter da se z nekom ukvarjaš 10 let samo zato da bi ga "prebrala-začutila" kot praviš.Sta si preveč podobni da bi šli skupaj in to je to.Podrejanje svoje okolice sebi,svojemu
prav.Temu se reče-razmetavam svojo energijo v prazno.

Na nas je da se naučimo sprejeti-spoznati najprej samega sebe in s tem sprejeti tudi svoje bližnje in okolico take kot so.
Oziroma ko spoznaš sebe te okolica niti ne zanima več.

Ko boš sebi namenila 10 let pozornosti se bo zgodil čudež.Poskusi. big_smile

jogurt je napisal/a:

Vendar bilo je dovolj. Mislim, da je prav, da ji jasno pokažem in povem kakšno je moje stališče.?

??? smile

francik je napisal/a:
jogurt je napisal/a:

Vendar bilo je dovolj. Mislim, da je prav, da ji jasno pokažem in povem kakšno je moje stališče.?

??? smile

Razumem big_smile
Hvala in lep začetek novega leta vsem skupaj !!!!