1

Tema: Ne gre mi

Pozdravljeni
Prosila bi vpogled  v moje biopolje. Že leta se trudim na osebni rasti in izboljšanju pogojev bivanja. Toda ne gre mi, ne finančno, ne poslovno, ne na partnerskem področju, Grozi mi izguba zaposlitve (kljub visoki izobrazbi in preteklem trudu), živim v najemu, v 7 letih po ločitvi še vedno brez partnerja. Pri potencialnem partnerju sem v preteklosti doživela krize-strah pred ljubeznijo?
Sedaj je v mojih mislih nekdo, povsem drugačen od bivših. A nekje sem ga polomila in ni več naklonjenosti z njegove strani. Ali pa in se boji tako kot jaz?
Hvala za odgovor

Re: Ne gre mi

Feniks, pozdravljena na forumu.

Pri vpogledu v biopolje se vidi, da si se nekoč zaradi nekega dogodka, odnosa energijsko zaprla za življenje. Lahko je ta dogodek globlje v preteklosti. Ampak na neki ravni si ga doživela kot travmo in ti je bilo preveč boleče. Zato si se raje zaprla, a stem si zaprla s tem tudi dotok življenja vase. Dotok energije in življenja pa je povezan z drugimi viri dotokov, kot je denar, zaposlitev, obilje, ljubezen. Jaz ti predlagam, da si pogledaš malo tvoj odnos z bivšim partnerjem, če je res končan, ali te nanj vežejo boleči spomini, obsojanje, žalost, razočaranje ... Predelaš lahko vsa ta čustva s postopkom Transformacije, ki ga najdeš na vrhu tega foruma. Imaš podporo

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Urška je napisal/a:

Feniks, pozdravljena na forumu.

Pri vpogledu v biopolje se vidi, da si se nekoč zaradi nekega dogodka, odnosa energijsko zaprla za življenje. Lahko je ta dogodek globlje v preteklosti. Ampak na neki ravni si ga doživela kot travmo in ti je bilo preveč boleče. Zato si se raje zaprla, a stem si zaprla s tem tudi dotok življenja vase. Dotok energije in življenja pa je povezan z drugimi viri dotokov, kot je denar, zaposlitev, obilje, ljubezen. Jaz ti predlagam, da si pogledaš malo tvoj odnos z bivšim partnerjem, če je res končan, ali te nanj vežejo boleči spomini, obsojanje, žalost, razočaranje ... Predelaš lahko vsa ta čustva s postopkom Transformacije, ki ga najdeš na vrhu tega foruma. Imaš podporo

Res iskrena hvala za odgovor. Bom zacela s Transformacijo smile!  Slutila sem za travmo. Obcutek imam da sem predelala bivsega. Lahko je res tu vzrok, ker sem bila zelo prizadeta. Je pa res, da pogosto cutim, da sem brez zivljenske energije. Problem mi ni odpustit bivsemu, tezavo mi predstavlja ponovno zaupanje in tveganje za morebitno bolecino zgleda podzavestno. Ker razumsko oz. teoreticno razumevanje mi ni problem.
Lep pozdrav

Pozdravljena feniks

feniks je napisal/a:

Ker razumsko oz. teoreticno razumevanje mi ni problem.

Če ti to ni problem se dvigni v srce in prosi odpuščanja in odpuščaj iz srca in vse duše.

Pri tem ti na začetku lahko pomaga molitveni položaj rok (sklenjene dlani pred srcem,se pravi da se osrediniš-uravnotežiš glede na gor-dol,levo-desno ),kasneje lahko ta položaj postaviš v mislih.

To velja za vse dogodke-travme iz preteklosti kot tudi za vse manj primerne ali škodljive misli ki se nam občasno javljajo.

francik je napisal/a:

Pozdravljena feniks

feniks je napisal/a:

Ker razumsko oz. teoreticno razumevanje mi ni problem.

Če ti to ni problem se dvigni v srce in prosi odpuščanja in odpuščaj iz srca in vse duše.

Pri tem ti na začetku lahko pomaga molitveni položaj rok (sklenjene dlani pred srcem,se pravi da se osrediniš-uravnotežiš glede na gor-dol,levo-desno ),kasneje lahko ta položaj postaviš v mislih.

To velja za vse dogodke-travme iz preteklosti kot tudi za vse manj primerne ali škodljive misli ki se nam občasno javljajo.

Najlepsa hvala tudi tebi za nasvet  smile, ga bom upostevala.
Odpustiti bom verjetno morala v prvi vrsti sebi zgleda. Ker ne cutim vec zamer do drugih. To sem dosegla z delom na sebi. Cutim pa, da so pa v meni travme, priti do njih je pa izgleda tezko. To mi je lani omenila terapevtka, da sem verjetno nekaj dozivela in zaklenila. V zadnjem casu me zelo muci prizadetost in obcutki krivde (vzrok sluzba-ukinitev delovnega mesta).  Pri meni je vedno tako, ko prilezem iz "jame" me nekaj kresne po prstih in spet padem nazaj. Saj prilezem spet ven mocnejsa, a spet jovo na novo. Zdaj sem ze konkretno utrujena od plezanja navzgor  neutral

Včasih pomaga da se samo prepustiš in zaupaš.