Tema: Help me Zoran&Urška
Pozdravljeni!
Zakaj imam tremor rok?Občutljiva sem je še vzrok v katerem prejšnjem liefu?Z mojim fizičnim zdravjem je vse ok. Z ščitnico, krvne preiskave ok. Please help me
Lp.
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika) » Help me Zoran&Urška
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Pozdravljeni!
Zakaj imam tremor rok?Občutljiva sem je še vzrok v katerem prejšnjem liefu?Z mojim fizičnim zdravjem je vse ok. Z ščitnico, krvne preiskave ok. Please help me
Lp.
Lilit, ponavadi je tresenje dela telesa povezano z živčevjem. Si drugače nagnjena k stresu, živciranju, se večkrat počutiš, da si napadena, izpostavljena ali ujeta? Kakor imam izkušnje z živčevjem, je človek v doživel (zanj) močnejši pritisk od okolice, da mora biti popoln oziroma je imel pritisk, da nikoli ni dovolj dober. Zato se mu vsak dodaten stres zazdi kot veliko breme. Poleg tega pa je pri tem prisotno prepričanje, da ima samo on prav. To je način obrambe in zaščite pred občutljivo notranjostjo, ki je lahko v preteklosti ali otroštvu bila prizadeta. Takšna oseba ponavadi ne pokaže "čustev navzven", ne pove dejansko tisto, kar čuti v sebi, ampak tišči, porine nekam v sebe in se spopade s pritiskom tako, da z dejanji "dokaže", da je boljša kot si drugi mislijo, dokaže da ima prav, da zmore ali pa, če tega ne stori, se potem skozi telo odrazi stanje.
Kako dolgo se ti tremor pojavlja? Se najdeš v napisanem?
Super napisano, sem zelo živčna oseba in se počutim NE varno. Tremor se mi pojavlja že od otroštva. V otroštvu je name zelo vplivala ,,hladna,, mama tega ne moreš ,,preboleti,, poleg tega sem nezaželjen otrok...Počutim se zlagano najraje bi se vdrla v tla
Ps.veliko meditiram, razrešujem vzorce
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Pesem Duše » Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika) » Help me Zoran&Urška