1

Tema: Vprašanje

Pozdravljeni!

Najprej vse pohvale za zelo zanimiv forum. Z veseljem ga prebiram. Imam pa tudi sama nekaj vprašanj. Prosila, bi če bi pogledali v moje biopolje in sicer glede partnerstva. Sama sem ugotovila, da se mi določene težave ponavljajo v različnih vezah. Vendar  neznam točno določiti kateri so ti vzorci.
Prosila bi vas še, če pogledate kašno povezavo  imam z osebo B.M.?

Hvala in lep pozdrav

Re: Vprašanje

Pozdravljena ana_J, dobrodošla na forumu.  smile

Kakšne so te težave, ali lahko malo bolj opišeš, kaj zaznavaš kot težavo? Vem, da želiš, da čim manj napišeš in razkriješ o sebi in da bo že sam vpogled v biopolje razkril težave, a včasih oseba, ko napiše svojo težavo, prepozna v sebi odgovor  ali rešitev zanjo. Pa še meni ali drugemu, ki bo gledal biopolje, olajšaš zadevo. Lahko pa ti dam usmeritev, namreč v sebi nosiš močan vzorec po mami "mora biti vse po moje" in pa velika pričakovanja v podzavesti, vezana na partnerstvo in partnerja. Kot da imaš v sebi ideal, ki ga noben moški ne more doseči, nato pa sledi razočaranje in posledično jeza in agresija na partnerja.

Žal vpogled v biopolje ne daje odgovorov v smislu odnosov z osebami z inicialkami. smile Lahko grem tudi to gledati, ampak, ne vem, vedno imam odpor do takšnih tipov vprašanj, ki vključujejo inicialke ljudi, ker se mi čuti tako brezosebno. Zato, če želiš vedeti več o povezavi, malce več napiši o odnosu s to osebo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Najlepša hvala za odgovor. Moram priznati, da ste že z zgornjim zapisom kar zadeli moje težave. Res je, da (skoraj) vedno želim imeti zadnjo besedo in od partnerja imam visoka pričakovanja, v smislu, če bi on bi drugačen, bi bilo vse drugače. Vendar vem, da to ni res.

Kar se tiče "osebe z inicialkami" pa je tako:  srečala sva se "naključno" in med nama se je spletla neka taka posebna vez. Moram priznati, da se tako lepo že dolgo nisem počutila, ko sem bila z njim. Ampak oba sva v resni zvezi, tako da ni možno, da bi ohranjala to zvezo. Tako, da sedaj nimava nobenih sitkov in sem v fazi "pozabi ga, pojdi naprej", vendar negre in negre in negre. Skoraj ni dneva, da ne bi pomislila nanj, kar tako brez razloga. Vse skupaj mi postaja že obremenjajoče.

Če boste lahko sedaj kaj več povedala o povedala o povezavi zgoraj omenjeno osebo, bom zelo vesela. big_smile
Ka

Ana pozdravljena, na vrhu tega foruma Nasveti in vprašanja je postopek za transformacijo, ki sem ga napisala. Lahko greš po njem in predelaš te stvari, katere sem ti napisala in si jih prepoznala pri sebi.

Glede te osebe pa jaz ne začutim nič posebnega; je telesna privlačnost in daje ti tisti občutek posebnosti, na katerega si skozi partnerstvo ali življenje pozabila, da bi ga pri sebi ohranila.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com