1

Tema: Povezovanje z dušami

Zdravo!

Že več kot eno leto se ukvarjam s povezovanjem z dušami in angeli, ampak mi nekako ne uspe napredovati. Opravila sem tudi tečaj, kjer sem uspela zaznavati preprosta sporočila duš, ampak mi tega ni uspelo prenesti v domače okolje. Zato bi prosila za vpogled v biopolje, da se najde vzrok blokade oz. težave. Bi morala samo več vadit? Se mi zdi, da mi težave povzroča tudi nek strah, ki ga ne morem natančno definirat na kaj se navezuje.

Hvala za pomoč!

Re: Povezovanje z dušami

Žabica pozdravljena

Za povezovanje z dušami so še ne tako dolgo nazaj ljudje potrebovali,recimo,vsaj eno življenje.In še to jim je bilo dano kot "postranska" moč potem ko so z resnim delom pri sebi dokazali da so tega vredni.Se pravi da so dovolj "pretočni".
Skozi to gledano kaj pomeni "se že več kot eno leto ukvarjam z povezovanjem z dušami"?
Če še malo namignem:takole dve do tri ure na teden ukvarjanja s samim sabo je premalo da se kolikor-toliko prepozna s kakšno dušo komuniciram,oziroma če sploh komuniciram z dušo.Okoli nas je vse preveč različnih energij ki so lahko duše,lahko pa so tudi še kaj drugega.
Skratka,ta zapis vzemi za vzpodbudo za bolj zavzeto delo.
Mimogrede:preveri še enkrat vse dogodke v tem svojem svojem življenju,v času bivanja-rasti v maternici in odnos do svojih prednikov.

Re: Povezovanje z dušami

francik je napisal/a:

Skozi to gledano kaj pomeni "se že več kot eno leto ukvarjam z povezovanjem z dušami"?

To pomeni, da delam na višanju vibracije in pretočnosti, da bi se približala vibraciji duš in bi lahko brez ovir z njimi komunicirala.
In glede na to, da mi je na tečaju to v neki meri že uspelo, vem, da lahko to sposobnost še nadgradim, samo ne vem kje je ovira, da mi v domačem okolju to ne uspeva.

Se zavedam, da obstaja veliko različnih energij, zato se vedno povežem tudi z angeli in jih prosim za zaščito sebe in tudi duše, s katero želim komunicirat.

Se pravi, glede na odgovor, moram očitno še bolj zavzeto delati na sebi, ampak moram pa najprej ugotoviti kateremu področju posvetiti največ pozornosti smile