Tema: Ljudje z močno energijo
Pozdravljeni
velika pohvala temu forumu in odgovorom, želim si da bi tako ostalo tudi naprej.
Imam vprašanje, kako naj se energijsko nekoliko šibkejši ljudje postavimo v odnosu do nekoga, ki ima zelo veliko energije. Tudi sama spadam med prve, v življenju pa imam neprestano v svoji bližini ljudi, ki dobesedno meljejo vse pred seboj, brez da bi se tega sploh zavedali. Ker sama nimam energije, da bi z njimi enakovredno shajala, me zanima kakšna opredelitev je v takem primeru najboljša, oz. če je možno to energijo nekako prekanalizirati stran od sebe, brez škode za kogarkoli. Zavedam se, da je imeti veliko energije zelo dobro, če ta energija ni uporabljena v sebične namene.
V življenju sem bila izpostavljena odnosom z ljudmi, ki so energijsko zelo močni - bivša tašča, bivši mož, ena sodelavka, vendar so ti odnosi v tem trenutku že zaključeni.
Po ločitvi pred petimi leti sem zelo kmalu spoznala sedanjega partnerja, in oba sva imela občutek da sva sorodni duši. Vseh pet let tudi živiva skupaj, ker oba rabiva pomoč drug drugega in ker sva izpostavila ljubeč odnos.
Kakšnih večjih nesoglasij nisva imela, kar je bilo ogromno olajšanje po ločitvi od prejšnjega moža, ni pa šlo povsem gladko v smislu, da se je takoj v začetku pojavila energijsko zelo močna oseba, partnerjeva bivša žena, ki je neprestano nekaj zahtevala zaradi partnerjeve hčerke, katero je dolžen sopreživljati. Tudi hči je v tem času toliko odrasla, da pravkar končuje osnovno šolo, in tudi ona je energijsko zelo močna. Kadar nekaj hoče, bo to ponovila tolikokrat, dokler ne bo tega dobila, ne glede na to, da nama zaradi moje bolezni ne gre najbolje in mož ne more v vsem vedno ustreči. Tudi jaz imam eno hčerko, ki pa je študentka in ni več toliko prisotna v najinem življenju, poleg tega pa je navajena, da ne more biti vedno vse po njenem.
Kaj nama svetujete, ne bi rada kakšnih novih zamer in obsojanja, rada bi živela v miru in sožitju. Hvala za odgovor.