1

Tema: Ponavljajoča energija

Pozdravljena.
Prosim za vpogled v bio polje in pomoč.
Že skoraj 2 leti se ukvarjam z isto zadevo in ne najdem vzroka, zakaj se ta energija vrača v mojo auro na točno določeno mesto.
Cela leva stran telesa, najbolj se pa drži pri levi dojki. Včasih imam občutek kot da mi trga telo in, ko se zdiham je kot da se za kak cm dvigne od telesa in postane lažja. Je kot neko tanko opno, ki se lepi na moje fizično telo, peče, največkrat pa imam občutek kot da me bo kap, ko se prične pomikat.
Za kakrnšno koli pomoč sem hvaležna iz Srca.

Ksenija

Re: Ponavljajoča energija

Ksenija, jaz to začutim in vidim kot pritisk od bližnje osebe in posledični stres in čustvena stiska, katere ne razrešiš zavestno. To je lahko ali mama ali partner ali katerakoli druga oseba, ki ti je blizu srca.

V podzavesti nosiš vzorec, da moraš najprej druge zadovoljiti, da bi ti bila srečna in vedno iščeš najprej zadovoljstvo od zunaj, od drugih oseb. Kadar oseba ni zadovoljna ali je sama pod stresom, vse to tudi ti začutiš in delaš dvojno delo - svoj stres in stres od osebe. Ker si senzibilnejša, lahko to dogajanje celo vidiš in zaznaš na sebi. Po postopku transformacije na vrhu foruma lahko razrešiš ta vzorec.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Ponavljajoča energija

Hvala za odgovor in pomoč.

Vse dobro, Ksenija