Tema: Crna magija
Živijo,
zanima me kako si vi razlagate tematiko črna magija. Nekako ne najdem racionalnega sogovornika ki bi mi osmislil te zadeve. S to temo sem se prvič srečala še kot najstnica in videla kaj dejansko ta zadeva lahko naredi človeku in kako načenja in lahko dokonča njegovo zdravje. Zdravstvo je namreč to "bolezen" označilo za shizofrenijo pa vendar se je ta moja zelo ljuba oseba zvlekla ven iz tega in sedaj normalno funkcionira kar večina shizofrenikov ne prebrodi kar tako. Takrat smo poiskali osebo ki je naredila zaščito in stvari so se začele odvijati mnogo mnogo na bolje in se dejansko postavile na pravo mesto. Kar pa se je zgodilo tekom let je da sem se znašla v vezi, ki se ni končala srečno. Njegova družina ni bil najbolj navdušena nad to vezo in vem da so proti koncu najine veze prav tako obiskovali razne mage katere so mi zamolčali in sem o tem izvedela kasneje. Moje življenje pa kot bi potem zastalo. Tudi sama sem bila pri nekem zdravilcu ki mi je pomagal vsaj v tej meri da sem se potem precej bolje počutila ker mi je začelo zmanjkovati moči. Moje partnersko življenje pa je obstalo na točki 0. Vsako novo poznanstvo se je zaključilo na tako misteriozen način da sem se še sama sebi čudila kako je to mogoče. Dogajale so se tako nenavadne stvari ki sem jih pripisovala naključju pa vendar sem v sebi čutila in čutim da nekaj ni ok. Občutek je bil kot bi mi na silo nekdo iztrgal iz rok osebo za katero sem prepričana da ni bila ravnodušna do mene. Glede na to da prihajam iz zelo intuitivne družine me je tudi zgoraj omenjena oseba (ki se je soočila z magijo) vseeno nekako usmerila da raziščem to področje tudi pri sebi. Nisem pristaš skomercializiranih zdravilcev ki kasirajo na račun ljudi ki resnično ne vedo kam bi se obrnili v taki situaciji in se sami sebi zdijo malce "nori". Prepričana sem da orožje za ubranitev tovrstnih sil tiči znotraj nas. Ne vem pa kako bi ga aktivirala. Moja intuicija za druge je resnično dobro razvita pri sebi pa kot da bi se zgubila. Zelo bi bila vesela vpogleda v biopolje in če obstaja kakšna racionalna razlaga za to kar se mi dogaja v zadnjem času. Namreč sanjam ljudi iz te nesrečne veze in tudi sami iščejo kontakt z mano v realnem svetu, kljub temu da ni tako malo časa nazaj in so v popolnoma drugem okolju izven naših meja. Meni pa na kraj pameti ne pade da bi še skomerkoli imela kontakt
Zgleda ravno ne da sem strnila moje misli pa vendar si lahko mislite kakšen kaos je v moji glavi. ![]()
Hvala za vas odgovor.