Tema: moteče sorodstvo

Nikoli nisem imela dobrih odnosov s sorodniki,odkar pomnem. Enostavno imam že odnekdaj občutek,da me ne sprejmejo,in kar nekako ne pašem k njim. Njihova prisotnost in njihovo mišljnje me prav ubijata,ne pustijo mi dihati,živeti. In v meni se je pojavil želja,da bi pretrgala vse stike z njimi. Ali naj izpeljem to svojo zamisel ali moram stvari rešiti drugače? Enostavno si želim 'pobegniti' stran od ljudi,ki nekako motijo moje živeljenje.
Kaj se sploh dogaja z mano? Zakaj se počutim tako utesnjeno?

Re: moteče sorodstvo

lanalaura, vsako pretrganje vezi s sorodniki in predniki je pretrganje vezi z lastnimi koreninami. Kar pomeni, da bi s tem dejanjem sama sebi prerezala vitalne energije. S tem škoduješ ne samo sebi, temveč svoji usodi, svojim potomcem in njihovi usodi. Lahko si predstavljaš, da bi nekdo od tvojih potomcev ali mlajših sorodnikov želel prerezati vse stike s tabo - kako bi to občutila. Še močneje se to dejanje izkaže za agresivno, če oseba ga izvede zavestno.

Zato ti svetujem, da začneš raziskovati vzroke, zakaj gojiš zamere do njih, iz kod to izhaja. Namreč sorodniki so naša ogledala. Če imamo občutek, da nas bližnji in krvni ljudje ne sprejemajo, se ponavadi globoko v sebi same sebe ne sprejemamo v duši in si ne pustimo dihati. Zato lahko začneš na tem mestu raziskovati, zakaj se ne sprejemaš in predihaš po postopku transformacije.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com