1

Tema: Bolecine in leva stran telesa

Pozdravljeni, prosim za pomoc ker imam bolecine v levi strani telesa, predvsem v levi dojki. Tezave so se zacele po porodu. Zdaj so ze vec kot tri leta po porodu, bolecine pa vedno mocnejse. Zdravnik mi ne zna pomagati. Nekje sem prebrala, da je leva stran povezana z zensko energijo desna pa mosko, a je potem tezava lahko v nekem neravnovesju v moji zenski energiji?  Najlepsa hvala. Lp

Re: Bolecine in leva stran telesa

vrtnica je napisal/a:

Pozdravljeni, prosim za pomoc ker imam bolecine v levi strani telesa, predvsem v levi dojki. Tezave so se zacele po porodu. Zdaj so ze vec kot tri leta po porodu, bolecine pa vedno mocnejse. Zdravnik mi ne zna pomagati. Nekje sem prebrala, da je leva stran povezana z zensko energijo desna pa mosko, a je potem tezava lahko v nekem neravnovesju v moji zenski energiji?  Najlepsa hvala. Lp

Vrtnica,
zelo slabo začutim tvoje polje in ne vidim konkretno vzroka za težavo.
Zanima me pa ali se počutiš doma na Zemlji? Ali ti je ta planet tuj?

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zoran, hvala za tvoj cas in odgovor. To kar si napisal je res, pocutim se kot da je moje bivanje na Zemlji skoraj pa kazen za nekaj, neka vrsta nazadovanja. Od malega se pocutim kot da me telo na nek nacin omejuje in ceprav razumem kako vse deluje in takoj cutim in vidim in razumem ljudi, nisem pa s njimi povezana, razen s mojo hcerko. Od kadar sem rodila sem bistveno bolj prizemljena. Do zdaj sem imela par vprasanj na tem forumu in sem vedno dobila kakovostne odgovore, ki so mi pomagali, je pa to zdaj prvic da mi pises/te da slabo zacutis moje polje, a bi me moralo skrbeti da mi primanjkuje energije? A je mozno da sem v tem casu cakanja na odgovor sama dojela kaj moram transformirati? Hvala.

vrtnica je napisal/a:

To kar si napisal je res, pocutim se kot da je moje bivanje na Zemlji skoraj pa kazen za nekaj, neka vrsta nazadovanja. Od malega se pocutim kot da me telo na nek nacin omejuje in ceprav razumem kako vse deluje in takoj cutim in vidim in razumem ljudi, nisem pa s njimi povezana, razen s mojo hcerko.

Ja saj zato sem te vprašal.

Dobro bi bilo, da sprejmeš življenje tukaj na Zemlji, ker z določenim razlogom si tukaj. Kvalitete katere prinašaš na Zemljo, se jih verjetno ne zavedaš.

vrtnica je napisal/a:

Do zdaj sem imela par vprasanj na tem forumu in sem vedno dobila kakovostne odgovore, ki so mi pomagali, je pa to zdaj prvic da mi pises/te da slabo zacutis moje polje, a bi me moralo skrbeti da mi primanjkuje energije? A je mozno da sem v tem casu cakanja na odgovor sama dojela kaj moram transformirati?

Se vedno ne dobim nobene druge info o bolečini – to ne pomeni, da vzroka ni – jaz ga ne vidim, oziroma kot si napisala si lahko že razrešila.

Ko boš pripravljena je potrebno iti skozi proces povezovanja in sprejemanja Zemlje. To tako rabi vsak narediti, kateri se enako počuti kot ti, da mu je Zemlja težka, tuja,.., da je imel več izvanzemeljskih inkarnacij.
Takrat boš lahko spoznala svoje potenciale in svoj namen/e bivanja tukaj.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788