hardy je napisal/a:Živjo, danes sem odkrila vaš portal in moram reči, da ga že cel dan z velikim veseljem in še več radovednosti prebiram. Ob tem se mi je utrnilo vprašanje, če mi lahko pogledate kakšna je povezava z G.J. in menoj? Namreč imam občutek, da je on točno moja sorodna duša ampak žal nisva skupaj kot par zaradi določenih dejavnikov, ki posegajo vmes. Žal je tako, da trpiva vsak na svoji strani, ker nisva skupaj saj je tukaj vmes še tretja oseba. Hvala lepa za odgovor!
Hardy,
koliko vidim, sta trenutno en drugemu, kot neka trenutna rešitev. Če pogledam tebe, v sebi nosiš nespoštovanje do ženskega spola, ki se prenaša po očetovi strani. Posledično ti to nespoštovanje pritegne takšno osebo v življenje, da ti bo lahko pomagala, da to prepoznaš in sprostiš. G.J.-ja nima pravice gledati brez njegovega dovoljenja.
P.S. če oba trpita, se vprašajta koliko časa bova še to počela, oziroma kaj bova naredila, da to spremeniva.
hardy je napisal/a:Namreč imam občutek, da je on točno moja sorodna duša
Obstaja pa eno pravilo (lahko je včasih tudi izjema), da če se sprašujemo ali je to moja sorodna duša – v 99% ni. Sorodna duša se enostavno ve, da je to to, brez spraševanja ali je ali ni.
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788