Tema: Smrt v družini in rojstvo
Pozdravljeni
zanima me ali kaj posebnega pomeni, da v neki družini umre stari starš potem pa se v kratkem času rodi otrok.
Sama imam primer ko je 25.5. umrl stari oče, na katerega sem bila močno navezana. Kot otroka me je veliko pazil in skrbel zame, in mi bil vseskozi močno naklonjen. Vem pa, da ni bil do vseh oseb enak, nekatere ljudi je naravnost odkrito sovražil. Preživel je taborišče Mathausen in celo življenje pridno in veliko delal. Na stara leta se je grdo sprl s staro mamo, ki sem jo imela prav tako zelo rada, ki je morala vzlic tega oditi v dom, zbolela za demenco in osamljena umrla. Tudi ona je z veliko ljubezni čuvala vnuke.
Moje vprašanje je sledeče. Stari oče je umrl 25.5., pokopan 31.5., 10.6. pa se je rodila moja hčerka, njegova pravnukinja, ki je ni dočakal.
Ali je kakorkoli možno, da je njegova duša povezana s hčerkino, ki se je rodila 17 dni po njegovi smrti. Ali mi lahko prosim pogledate v biopolje odnosov med menoj, starim očetom in hčerko, ali je prisoten kakšen vpliv in v kakšnem smislu?
Hvala lepa in lep da želim.