1

Tema: Moja videnja..

Pisem ker me zanima vase mnenje,razlaga.. Pri porodu so me baje ozivljali,mogoce je to razlog za moje "videnje". Kot cisto majhen otrok se spomnim,da sem se pogovarjala z angeli. Jih posiljala po sobi njih in njihove barve. Tako sem se igrala. Ce sem kaj videla,se ne spomnim. Kasneje v otrostvu sem ponoci slisala korake po sobi,mimi moje postelje. VIdela nisem nic,trajalo pa je nekaj casa vsako noc isto uro. Strah me je bilo da joj. Ze od majhnega sem cutila neko posebno usmiljenje do zivali in ljudi,vse se mi je smililo,nisem razumela trpljenja,sanjala sem da so vsi srecni in zadovoljni. Zivela sem v druzini kjer je bilo kricanje,zmerjanje,jeza na dnevnem redu. Bila sem zelo nezazeljen otrok. Se zdaj ne vem zakaj sem se tam rodila,ko pa sem kot dusa popolnoma nasprotje. Sem jim v prejsnjih zivljenjih kaj storila? Ze kot cisto majhna sem govorila da so me ubili kot carovnico,da sem zivela nekje v svetlobi...Pred kratkim mi je bilo receno,da so me v enem preteklih zivljenj tega zares obsodili. Spomnim se delcka,sebe v jeci. Pred nekaj leti sem se vpisala.na tecaj usui reikija. Dokoncala sem vse usui stopnje in kar nekaj naprednejsih,mocnejsih reikijev. Na prvi usui stopnji sem ob iniciaciji z zaprtimi ocmi videla mocno belo svetlobo,nato sem se nekaj casa v spanji imela to pred ocmi. Od takrat zaznam angele in mojstre kot mocno in hitro bliskanje,utripanje z zalrtimi ocmi. Tudi za boginje se mi je to ze zgodilo. Parkrat so mi od silne svetlobe tekle solze. Sedaj pa vidim okrog svetillk,luci (sobnih in avtomobilskih) barvne kroge. Prebrala sem da naj bi to bila bela svetloba,ki je sestavljena iz vecih barv. Ze od majhnega vidim v temi ogromno manjhnih elektricnih pikic. Zadnje case vidim belo obrobo okrog rastlin in fanta. Na njem velikokrat vidim tudi migetanje svetlih pikic. Moj fant ima na enakem mestu kot jaz lepoticno znamenje. Je na precej neobicajnem mestu,zato sem pomisla,da je najina povezava iz preteklih zivljenj. Zdi se mi kot da je moje zrcalo. Zelo podobno razmisljama,prebral mi je ze nekajkrat misli. Zanima me kaj menite o mojih "videnjih". se bo to stopnjevalo,se bom vec videla ali je to to in kako je to sploh mozno?   
Najlepe  hvala.

Re: Moja videnja..

Taki darovi so lahko tudi balast ki človeka potegnejo v brezno.
Zahvali se stvarniku za darove (za preizkušnjo in izkušnjo) ki so ti dani in za tiste ki so ti še namenjeni,jih hvaležno sprejmi in živi naprej tako kot do sedaj,brez pretirane pozornosti na njih.Hkrati zaprosi za varno vodenje pri uporabi teh darov takrat ko bo to potrebno

3 Nazadnje urejal angela (11.03.2016 17:21:23)

Tudi jaz (avtorica teme) bi lepo prosila za vpogled v biopolje. Karkoli da bi videli ali zaznali,ker mislim da imam polno energijskih blokad. Zavest hoče eno podzavest ne posluša... Najlepše hvala.

Angela, posebej si vezana na neko žalost, ki je v tebi že kar nekaj časa. Lahko si sama pogledaš, od kod ta žalost zares izvira in jo lahko predihaš po postopku transformacije.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Zal ne najdem vzroka za to zalost,spomnim se nekaj stvari ampak mislim,da nic od tega ni razlog za to. Nekaj sem predihovala ampak mi ne gre najbolj.

Prosila bi za nasvet. Ali je varno z nihalom se pogovarjat z pokojnimi sorodniki. Torej na list narisem krog in v njem v krogu crke. To sem pred leti ze pocela in dobila cel stavek. Ampak ne vem ali je to naredila moja energija,moj visji jaz ali res kdo iz druge strani. Vem da je je en pokojni ob meni,ampak cistega kanala za razumevanje z njim nimam.

Nisem strokovnjak za delo z nihalom, zato ti žal ne morem dati strokovnega nasveta.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com