Tema: energetska povezava
Pozdravljeni,
prosila bi če mi lahko pogledate v biopolje zaradi povezave z moško osebo. Na kratko če povzamem sem na sebi ogromno naredila, na kar sem zelo ponosna, da mi je uspelo. Ne da mi je uspelo samo sebe "dvigniti"...dogaja se, da lahko pomagam na tak način tudi ostalim. Ker pa imam očitno en karmični dolg z to osebo, temu nikakor ni videti konca...trudim se na vse možne načine, da ga pozabim, prebolim...molim zanj, ga blagoslavljam,pošiljam lepe misli...samo da se razreši. to ne traja par mesecev ampak več kot 2 leti. Čutim, da iz njegove strani prihaja prb.enaka energija, čeprav je kot neka blokada med nama in ne nanese, da se zbližava. Pa tudi prekinti ne moreva. Fizično ni bilo ničesar, vse se nekako dogaja na energetski ravni. Naveličana sem tega in utrujena od vsega. Ali lahko ena duša tako močno vpliva na mene, da se počutim izžeto? Da nimam energije? Da imam bolečine na istem mestu na telesu (vrat, križ). Da se pojavlja v mojih mislih večino dneva. Pride dan, ko mi uspe in lahko malo odmislim vse skupaj, a se vse hitro vrne nazaj. Ne morem se posvetiti družini,od moža se umikam, ne morem ga odmisliti v službi, med vožnjo v avtomobilu. je smiselno rezanje energetskih vezi?
Hvala in lp!