Tema: Vzrok bolezni
Zanima me vzrok moje bolezni. Ali mi lahko kdo pomaga najti pravi vzrok?
Lp, Debika
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika) » Vzrok bolezni
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Zanima me vzrok moje bolezni. Ali mi lahko kdo pomaga najti pravi vzrok?
Lp, Debika
Pozdravljeni še enkrat.
Že nekaj časa se ukvarjam z iskanjem vzroka moje bolezni. Pred kakšnim letom mi je zdravnica odkrila miom v maternici, letos pa sem dobila še diagnozo endometrioza levega jajčnika in zdravnica mi je predlagala operacijo. Operacijo sem trenutno zavrnila oz. prosila, če lahko še vsaj 2-3 mesece počakam, ker ne želim iti na poseg, brez da izvem pravi vzrok in ga odpravim. Zavedam se, da se takšno stanje lahko ponovi. Ko sem iskala možne vzroke s pomočjo knjige gospoda Ogorevca Karmična diagnostika sem opazila, da navaja več možnih, podzavestnih programov za obolenja na drugi čakri, vendar ne vem kateri je tisti, ki ga imam sama. Naj omenim tudi, da slutim da je celotna situacija povezana z mojo mamo, ki je pred 30 leti imela enako diagnozo, prav tako na levem jajčniku. Njej so cisto odstranili, kasneje se ji obolenje ni več ponovilo. Sama ni iskala vzrokov bolezni, temveč je celotno situacijo le sprejela. Sedaj je na meni, da stvar razrešim za obe. Najverjetneje imava iste podzavestne vzorce oz. programe, ki se jih ne zavedava. Prosim vas za pomoč in pogled v biopolje. Hvaležna vam bi bila tudi, če mi lahko napišete kako naj se zadeve lotim in jo razrešim.
Če je imela katera tudi podobne težave, bi bila vesela kakršne koli informacije.
Lepo vas pozdravljam in se zahvaljujem za odgovor,
Debika
Pozdravljeni še enkrat.
Že nekaj časa se ukvarjam z iskanjem vzroka moje bolezni. Pred kakšnim letom mi je zdravnica odkrila miom v maternici, letos pa sem dobila še diagnozo endometrioza levega jajčnika in zdravnica mi je predlagala operacijo. Operacijo sem trenutno zavrnila oz. prosila, če lahko še vsaj 2-3 mesece počakam, ker ne želim iti na poseg, brez da izvem pravi vzrok in ga odpravim. Zavedam se, da se takšno stanje lahko ponovi. Ko sem iskala možne vzroke s pomočjo knjige gospoda Ogorevca Karmična diagnostika sem opazila, da navaja več možnih, podzavestnih programov za obolenja na drugi čakri, vendar ne vem kateri je tisti, ki ga imam sama. Naj omenim tudi, da slutim da je celotna situacija povezana z mojo mamo, ki je pred 30 leti imela enako diagnozo, prav tako na levem jajčniku. Njej so cisto odstranili, kasneje se ji obolenje ni več ponovilo. Sama ni iskala vzrokov bolezni, temveč je celotno situacijo le sprejela. Sedaj je na meni, da stvar razrešim za obe. Najverjetneje imava iste podzavestne vzorce oz. programe, ki se jih ne zavedava. Prosim vas za pomoč in pogled v biopolje. Hvaležna vam bi bila tudi, če mi lahko napišete kako naj se zadeve lotim in jo razrešim.
Če je imela katera tudi podobne težave, bi bila vesela kakršne koli informacije.
Lepo vas pozdravljam in se zahvaljujem za odgovor,
Debika
Zdravo,
Rada bi ti samo povedala da imas v anglescini na googlu veliko napisanega o raznih dietah ki jih lahko uporabis. Tudi o sistemskih encimih ki naj bi pomagali. Sem pa ze pozabila kateri so najboljsi. Ce bos poskusila prosim povej kaki so rezultati.
Lp
Kristal
Debika, pozdravljena.
Na energijski ravni se pri tebi zazna jeza in obtoževanje same nase. Lahko ti drugače to občutiš, jaz to zaznavam, kot da si ne dovoliš prepustiti se življenju, ampak zahtevaš od sebe popolno delovanje, lahko si celo v razumu daješ previsoke cilje. Ker le-ti praviloma niso doseženi (saj življenje ne ponuja popolnosti), se nato pokaže jeza in obtoževanje. Poleg tega pa se začuti močna potreba, ugajati drugim - najti pri njih priznanje. To dvoje se vleče od mame in od prednic, kot si že sama rekla.
Na vrhu foruma najdeš postopek za transformacijo, skozi katerega lahko ozavestiš in predelaš. Oz. če imaš svoj postopek, da skozi svoj postopek ozavestiš in predelaš ugotovljene vzroke.
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Pesem Duše » Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika) » Vzrok bolezni