1

Tema: Poslanstvo

Pozdravljeni
v oddaji Napoved za leto 2017 sem zasledila, da bo v aprilu ativirana karmična os Lev-Vodnar, za obdobje 18 mesecev. To karmično os imam tudi sama v svoji astrološki natalni karti in ker bom deležna kozmične podpore upam na premik naprej. Teoretično sem že vse preštudirala, tudi to kam se moram usmerit, šla sem tudi k djotiš astrologinji, vseeno pa prosim še vas za dodaten nasvet, kar se tiče otrok, ki so tudi v tej osi, moja hči v 5. hiši, kjer imam Mars, pastorka pa v 11. hiši, kjer imam Saturn. Ta dva odnosa nista v redu in jih želim v tem tranzitu uravnotežit. To je moja življenska misija, zato vas lepo prosim za vpogled v biopolje in podporo.
Kaj naj ozavestim in storim v najvišje dobro? Hvala lepa in vse najboljše, Sikstina

Re: Poslanstvo

Sikstina je napisal/a:

Ta dva odnosa nista v redu in jih želim v tem tranzitu uravnotežit. To je moja življenska misija, zato vas lepo prosim za vpogled v biopolje in podporo.
Kaj naj ozavestim in storim v najvišje dobro?

Sikstina,
predlagam, da se najprej osvobodiš prepričanja, da ta dva odnosa nista vredu.
Pa straha od prihodnosti bi bilo vredu, da se osvobodiš.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Sikstina,kam se je izgubila tvoja vera v sebe da hodiš od vrat do vrat,...?

francik je napisal/a:

Sikstina,kam se je izgubila tvoja vera v sebe da hodiš od vrat do vrat,...?

Francik  hvala ti,ostarel   sem samo clovek dejanj, ki smelo vztraja, se moti, vedno znova ne doseže cilja, že pomalo iztrošen ampak vedoč da me Gospod ne bo postavil pred večjo oviro kot jo lahko presežem. Sikstina

Sikstina, čeprav se morebiti počutiš iztrošeno, temu ni tako. To je izkušenje, modrost, ki si jo tvoje bitje nabira. Pri tem je lahko počutje utrujenosti ali izčrpanosti, a le zato, ker potekajo globoki procesi, ki tudi zahtevajo svojo energijo in čas.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com