1

Tema: Motnje spanja

Lep pozdrav vsem skupaj!

Moja tezava se je zacela par dni nazaj in ker si nikakor ne znam odgovorit zakaj se to dogaja sem se odlocila da napisem mojo tezavo sem.
Ze leta in leta hodim pozno spat in spim vecinoma po 10 ur vecinoma do nekje 11-13 odvisno od tega kdaj imam sluzbo sej delam v 4 izmenah. Ponavadi kar lepo spim cez celo noc. Nekaj dni zdaj pa se mi vsako noc dogaja da ko zaspim se nekje cez pol ure prebudim kot da bi me nekaj zbudilo in sem par ur budna kot sova in nikakor ne morem zaspat nazaj. Zdaj pa nevem ali je to pac prehodno ali pa da je kaj resnejsega?

Re: Motnje spanja

Soncica123 je napisal/a:

Ponavadi kar lepo spim cez celo noc. Nekaj dni zdaj pa se mi vsako noc dogaja da ko zaspim se nekje cez pol ure prebudim kot da bi me nekaj zbudilo in sem par ur budna kot sova in nikakor ne morem zaspat nazaj. Zdaj pa nevem ali je to pac prehodno ali pa da je kaj resnejsega?

Pozdravljena Soncica,
kakšno je sedaj stanje?

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Pozdrav!

Trenutno se mi to vec ne dogaja ampak mi ni jasno zakaj se pravzaprav sploh ne. Lp!

Včasih pridejo ponoči na plan tiste zadeve, ki nas sicer v podzavesti mučijo, a jih skozi dnevni ritem potlačimo in ignoriramo. Mogoče to sploh ni "velika" in "pomembna" stvar, a če je ne ozavestimo skozi dan, potem ponoči lahko pride na plan - ali v obliki mor, živih sanj ali nespečnosti.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com