1

Tema: Bolezen

Slučajno sem naletela na vaš forum. Morda pa tu dobim odgovor na moje vprašanje. Že od ranega otroštva me spremlja bolezen. Do koder mi seže spomin sem imela težave s strahovi. Predno sem šla spat sem pogledala pod posteljo in v omaro, strah me je bilo, pa ne vem česa. Pa hrano sem odklanjala. Pri 12 letih so se začele pojavljati bolečine, trinajst let so potrebovali za diagnozo-bil je tumor v hrbtenici, tri operacije, nato še tumor na jajčniku, zdaj na zrela leta pa sem v fazi diagnostike za tumor ledvice in mehurja. Potrjeno še ni, sum pa je. Jaz se sicer  prepričujem, da ni nič hudega. Doletela pa me je še revma in to huda, bolečine so včasih neznosne, tudi sklepi se mi deformirajo. In se sprašujem od kod in zakaj se mi vse to dogaja, karma??? Hvala za odgovor in lp

Re: Bolezen

Jaz ti priporočam v branje knjigo Prebujajoča svetloba - Barbara Ann Brennan

Raven je napisal/a:

Jaz ti priporočam v branje knjigo Prebujajoča svetloba - Barbara Ann Brennan

Hvala, Raven, jo že berem. Vedno najprej knjigo naključno odprem in jo odprem na strani, kjer govori o zanikanju bolezni, in točno to počnem. Res naključij ni, vse ima svoj pomen. Mi bo pa knjiga nedvomno koristila, čudovita je.
Pogrešam pa še kakšen odgovor, mnenje. Na forumu vidim, da nekaterim pregledajo biopolje, a bi šlo pri meni tudi?
Hvala in lp

Pozdravljena mimoza

Ko je človeku dovolj zdravstvenih težav se lahko odloči in umre ali pa se vpraša kaj je meni tega treba in išče odgovor ki je primeren trenutku.
Težave ki jih omenjaš so lahko posledica prevelike oholosti,vzvišenosti,dvignjenosti nad okolico,tudi nad moškimi,se pravi na kratko-pomanjkanje skromnosti,ponižnosti in hvaležnosti za vse kar nam je dano da uživamo-uporabljamo.Če želiš lahko začneš urejat svoj odnos z materjalnim svetom tako da urediš svoj odnos s svojo materjo in njenimi prednicami kakor tudi s svojimi prednicami po očetovi strani.Vrni se v mislih in  v občutkih v najzgodnejšo mladost,če bo treba tudi v čas nosečnosti in preveri kje vse se ti pojavlja jeza in kar je še podobnih stvari.
Zaprosi za pomoč najvišjo raven in za vsako prošnjo se spodobi in pravično je da se tudi zahvalimo.
Enajsta in dvanajsta božja zapoved: prosi odpuščanja,
                                                           in odpusti.

Pozdravljeni francik, hvala za mnenje, me je kar presenetilo. Najprej me je postalo strah zaradi prvega stavka, ostalo pa me najprej prizadelo, potem pa sem dolgo razmišljala o napisanem. Nisem mogla zaspati. Nisem prepričana, da sem ohola, vzvišena ,morda me kdo tako vidi, ne vem. Edino kar se spomnim, mi je bilo od nekaterih rečeno, da delujem v začetku nedostopno, ko pa me bolje spoznajo, vidijo, da ni tako. Res pa je, da ne prenesem primitivnih ljudi in plehkih pogovorov. Rada pa imam preproste ljudi z zivljenjskimi izkušnjami in ljudi z zdravim humorjem. Ali je to oholost in vzvišenost? Ne vem. Sicer rada pomagam ljudem, vsakomur sem pripravljena priskociti na pomoč, opazila sem tudi, da se name obračajo s svojimi problemi, ker znam poslušati in jim prisluhnem. Ko sem ponoči še razmišljala, sem ugotovila, da z nikomer nisem v konfliktu, niti nisem bila, v  35 letih dela se z nikomer nisem kregala,tudi  s sosedi ne, vedno skušam najti pravo pot, prepirov res ne maram, tu kjer živim mi pravijo mediator. Seveda imam napake, sem eksplozivna, hitro se ujezim, pa hitro pozabim. Sem kakor kuža, ki veliko laja pa nič ne grize. Sem se kar preveč razpisala., se opravičujem.

Ne razumem pa nasveta okoli razrešitve z mamo in predniki. Mi lahko poveste kaj več, kako naj to naredim.
Lep pozdrav

Še to bi dodala, morda izgledam na videz močna oseba, ampak v bistvu sem pa mehka, osamljena, želim si samo, da bi me nekdo, ki bi me imel iskreno rad močno objel in stisnil k sebi in  mi rekel, saj bo še vse dobro.

mimoza,
o tem kar ti je Franci napisal ne razmišljaj temveč začuti. Ker umsko se večinoma teh stvari ne da razumeti, ker so podzavestne.
Z določenim razlogom si izberemo starše ali pa oni nas, okolico in ostale lekcije ( pišem o dogovoru preden smo inkarnirani).
Včasih prevzamemo tudi breme od družine ali ostalih ljudi nase.

mimoza je napisal/a:

Ko sem ponoči še razmišljala, sem ugotovila, da z nikomer nisem v konfliktu, niti nisem bila, v  35 letih dela se z nikomer nisem kregala,tudi  s sosedi ne, vedno skušam najti pravo pot, prepirov res ne maram, tu kjer živim mi pravijo mediator. Seveda imam napake, sem eksplozivna, hitro se ujezim, pa hitro pozabim. Sem kakor kuža, ki veliko laja pa nič ne grize. Sem se kar preveč razpisala., se opravičujem.

Če se ujeziš in pozabiš - še ne pomeni da si to predelala. Velika možnost je da si samo potisnila v notranjost in ta potisnjenost je možen vzrok, za nastanek bolezni.

Drugače pa v tvojem biopolju je nasplošno začutiti: nesprejenanje sebe in ženskega telesa. To pa je prisotno tudi v tvoji družini po mamini strani za par generacij za nazaj, pa še energije splava se vlečejo iz družine.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Na tem forumu si se,mimoza,tako rekoč "prijavila" na mediacijo s samo sabo. big_smile Še tvoje ime (mimoza) je zelo zgovorno in me je zdaj prav povabilo da si ogledam slike in opis na vikipediji.Ker pa si človek,ki mu je dano več kot rastlinam,te je notranjost napeljala na iskanje odgovorov.
V prvem in drugem tvojem zapisu si lahko še enkrat ali večkrat ogledaš kako deluješ,kontroliraš svoje življenje.
V tretjem  zapisu pa tvoja notranjost sporoča da je zapostavljena,spregledana in si želi da jo poiščeš,jo uravnotežiš in sprejmeš v svoje življenje.
Z Zoranom ti,kot "mediatorja",ponujava možne rešitve in če se "mimoza" lahko odpove svojemu imenu-delovanju se spremembe lahko hitro pokažejo.
Tvoja energija je dovolj močna(na nek način prefinjena) da si jo običajni ljudje tudi napačno razlagajo,a hkrati te tvoja notranjost še vedno pravi čas rešuje in usmerja,včasih tudi s pomočjo zdravstvenih težav.     
Odloči se,pozabi,odloči se,pozabi,odloči se,...?
Je pa zanimivo da je v vsakdanjem življenju en mediator in dve "stranki",tukaj pa ena "stranka" in dva mediatorja. lol

Hvala obema, Zoranu in Franciju za odgovore. Saj bi še kaj napisala in vprašala, pa v bistvu ne vem ali so na forumu zaželjene daljše "debate". Sta mi pa dala povode za poglobljeno razmišljanje.
Lepe praznike vsem in vse dobro

Hvala obema, Zoranu in Franciju za odgovore. Saj bi še kaj napisala in vprašala, pa v bistvu ne vem ali so na forumu zaželjene daljše "debate". Sta mi pa dala povode za poglobljeno razmišljanje.
Lepe praznike vsem in vse dobro

mimoza je napisal/a:

Saj bi še kaj napisala in vprašala, pa v bistvu ne vem ali so na forumu zaželjene daljše "debate"

Debate so  včasih  dobrodošle,zaželjeno pa je delo. cool