1

Tema: skrit dogodek

Pozdravljeni,
na vas se obračam z željo po pomoči pri razkritju travmatičnega dogodka. Nekaj časa se sedaj že ukvarjam z dušo razvijajočimi stvarmi, na svet gledam drugače kakor prej in sem vesela, ko vidim, da postajam boljši človek. Pojavlja pa se mi nadležen vzorec, ko se začnem ukvarjati z nekim novim tipom meditacije oziroma sproščanja, tudi pri uporabi kristalov in zvezdnih kamnov, je najprej vse dokaj intezivno, skozi čas pa pridem do zidu in nimam več dostopa do že doseženih globin svoje duše. Z regresijo sem tudi ugotovila, da me močno (najmočneje?) teži nek dogodek iz zgodnjega otroštva, pa pojma nimam kateri, ne zmorem priti do njega. Sicer se poskušam predajati toku življenja in bolj mu zaupam, bolje ravna z mano, tako da sem tudi brez razkritja tega travmatičnega dogodka na dobri poti. Ne vem, morda pač še ni čas da bi do tega prišla? Ali pa moram sama ugotoviti, najti prave vzvode. Transformiram tudi programe, ki jih opažam, morda mi lahko podate nasvet, kaj naj poskusim transformirati, da pridem kak korak dlje pri razkritju travme. Teži me tudi nekaj zdravstvenih težav, a (zaenkrat? smile ) niso prehude.

Hvala za pomoč že vnaprej in vse dobro vam želim big_smile

Re: skrit dogodek

Pozdravljena Pairenda

Če je temu tako kot si opisala lahko naslednjo regresijo narediš z namenom da se ti pripravi pot za razrešitev glavne težave.
To je ena možnost,...
Lahko tudi raziščeš v katerem življenju je travma iz otroštva,...

Pairenda dobrodošla na forumu.

Ko ponotranjiš, prizemljiš energije, se tvoje bitje navadi na njih in jih ne doživljaš več tako "intenzivno" kot prej.

Če dam za primer ure na roki - od kraja jo čutiš, ko jo nosiš, ko se nanjo navadiš, pa je ne zaznaš več. Ko jo po določenem času nošenja snameš, pa imaš občutek, da ti nekaj na zapestju manjka.

Podobno, čeprav ne enako, je z energijami in energijskimi metodami in znanji. Od začetka, ko so energije "nove" in nepoznane, jih doživljamo bolj intenzivno, nato pa se na njih "navadimo", jih integriramo vase. To ne pomeni, da niso prisotne, le-te se skupaj z nami razvijajo, če jih še naprej izvajamo in skozi njih rastemo.

Jaz ne začutim pri tebi enkratnega dogodka iz otroštva, bolj se začutijo odnosi v širši družini (poleg staršev še odnosi s strici, tetami). Lahko pogledaš v tej smeri.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Hvala za dobrodoslico in najlepsa hvala obema za nasvete. Bom v prihodnje manj pozornosti posvecala vsemu kar cutim raje kot tistemu cesar ne smile.
Ja, v sirsem sorodstvu je precej, kar ni optimalno. Veliko je stvari med mojimi starsi ter njunimi brati ter sestrami, kar me je vcasih bolj prizadelo, sem se vkljucevala v borbe, sedaj ostajam zunaj. Verjetno moram vse te dogodke, zamere odpustiti, jih spustiti od sebe. Zamere, ki jih gojita starsa pa verjetno niso  vec v moji domeni...
Hvala smile

Tako je, postopoma se loti vsega, kar čutiš v sebi, prizadetosti, agresije ... lahko s posamezno osebo razrešiš, lahko pa greš po dogodkih, kakor ti je bližje. Zamere, ki jih gojita starša, enako prizadenejo tebe. A imaš to moč, da razrešiš tako, da se osvobodiš njunega vpliva in jima obema odpustiš. Postopek za transformacijo na vrhu foruma ti je lahko v pomoč.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com