1

Tema: Končanje zveze

Pozdravljeni,
zanima me, ali lahko pogledate zvezo z mojim partnerjem in ali imava še kaj karmičnega za razrešiti, ali je še kakšen dogovor med nama… Večkrat sva na tem, da se razideva, ampak nekako ne uspe. Sedaj je spet takšna situacija, zato me zanima, ali je razhod v najvišje dobro za naju?
Hvala za odgovor.

Re: Končanje zveze

Pozdravljena belokranjka,
med vama je ogromno, obsojanja, dokler to ne očistita in ne spremenita te vzorce pri sebi ter sebi in drugemu odpustita, bo naslednji partner podoben ali še slabši. Dobimo istega ali še slabšega pratnerja, ko ne razčistimo zadev med sabo in pritegnemo potem podobnega, da imamo zopet možnost spremeniti stvari.

Poveži se z Virom, Bogom, Kreatorjem,.. – kaj ti je bližje in vprašaj, če sta z možem zaključila in če greš lahko naprej. To pomeni, da če je najvišje dobro za oba.

Za pomoč ti je linija hare in postopek.
Linijo hare: Linija Hare
Postopek: Tukaj

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Pozdravljeni,
tudi sama se soocam s tem, da je odnos na neki tocki, kjer ne vem vec, ce sama lahko spremenim karkoli- ali naj odnos prekinem. Ta obcutek ni nov, nenaden, ampak se ponavlja ze dalj casa. Po vmesni prekinitvi razmerja nisem cutila zamer, temvec zelela, da bi bilo z njim vse v redu. Zdi se mi, da se imava rada, ampak naju nekaj mocno ovira?
Vidim kaj bi lahko oviralo odnos z njegove strani, (kar se tice njegove druzine), -svoje "tezave" pa zelim uvideti... Partner mi vcasih rece, da ima obcutek, da ga izkoriscam; velikokrat me z direktnim govorjenjem in izpostavljanjem tezav v odnosu spravi v jok.
Sem ze predelovala pozdavestno agresijo do moskih.
Ko sem v procesu, povezana z naravo..imam se zeljo biti z njim, racionalen um pa mi pravi obratno.
Upam da vidite globje v situacijo, kot jaz sama- z besedami sem skusala orisati situacijo, pa se mi zdi da mi ni najbolje uspelo.
Zelo vam bom hvalezna za kakrsn koli nasvet. Vse dobro!

Cvetlica, dobrodošla na forumu.

Žal jaz pri tebi ne zaznam prav nič oprijemljivega. Praviloma sta tukaj dva razloga zakaj ne - ker že sama nekja v sebi veš, kaj moraš storiti oz. je za tvoje najvišje dobro, da sama prideš do odgovora ali pa jaz nisem prava oseba, da ti svetuje.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Pozdravljena Cvetlica

Ko si povezana z naravo se vprašaj zakaj želiš ostati v razmerju,kaj vidiš v razmerju,kaj ti nudi razmerje,ali se vpleta kolektivna zavest ali je še kaj širšega.Sproščujoče je ko sami najdemo-pridemo do odgovora in ga tudi začutimo.Se potem lažje odločimo za rešitev.Racionalni um so nižje energije ki se jih zavedamo,jih sprejmemo in povabimo k sodelovanju.Ko si povezana z naravo lahko tudi racionalni um povprašaš česa se boji da želi ven iz partnerstva.

uf,tole pa ni namenjeno samo tebi...

Hvala obema <3