1

Tema: Izpuščaji po trupu

Pozdravljeni

(nisem nova na forumu le nekaj težav pri registraciji pa sem šla na novo)

Prejšnji teden sem prebolela nekakšno gripo, brez vročine, precej močni glavoboli za očmi in na vrhu glave. Po treh dneh pa so se mi po trupu, hrbtu, vratu in obrazu pojavili drobceni izpuščaji-kot bi imela rdečke ali kaj podobnega. Imela sem jih ogromno. Morala sem na Infekcijsko kliniko na testiranje. Vsi izvidi so bili OK. Z medicinskega vidika so rekli, da je neka viroza.
Lepo prosim pa za vpogled v moje biopolje kaj se je te dni na energetskem nivoju dogajalo z mano, da so mi tako izbruhnili ven izpuščaji. Kaj podobnega nisem imela še nikoli. Začela sem takoj delati na emociji dobrega počutja, se počutiti zdrava ter s theto. Po dveh dneh so začeli izpuščaji izginjat. Splošno počutje je še kot po gripi, a gre na boljše.

hvala in lep dan

Re: Izpuščaji po trupu

Pozdravljena Potunika

Vsi darovi-talenti ki se nam odprejo se nam odprejo sami od sebe,kot posledica-nagrada za pravilen odnos do boga,do stvarstva.Tisti hip ko na to pozabimo jih hitro dobimo po rokah,nogah ali po glavi.Skratka: vse kar imamo nam je dano in to zavedanje naj bo vedno v nas.

Francik, pozdravljen

oprosti, ampak res te ne razumem. Pa nisem blond lol

Ljudje ki so energijsko močni in obvladajo določene energijske tehnike naj bi bili pri njihovi uporabi pozorni saj se z njihovo uporabo lahko približajo mejam ki zahtevajo drugačen pristop.Preglej vse svoje dogodke in čustva dober mesec pred zdravstvenimi težavami in jih ponovno oceni.

Potunika je napisal/a:

Prejšnji teden sem prebolela nekakšno gripo, brez vročine, precej močni glavoboli za očmi in na vrhu glave. Po treh dneh pa so se mi po trupu, hrbtu, vratu in obrazu pojavili drobceni izpuščaji-kot bi imela rdečke ali kaj podobnega. Imela sem jih ogromno. Morala sem na Infekcijsko kliniko na testiranje. Vsi izvidi so bili OK. Z medicinskega vidika so rekli, da je neka viroza.
Lepo prosim pa za vpogled v moje biopolje kaj se je te dni na energetskem nivoju dogajalo z mano, da so mi tako izbruhnili ven izpuščaji. Kaj podobnega nisem imela še nikoli. Začela sem takoj delati na emociji dobrega počutja, se počutiti zdrava ter s theto. Po dveh dneh so začeli izpuščaji izginjat. Splošno počutje je še kot po gripi, a gre na boljše.
hvala in lep dan

Ljubezen do vsega kar obstaja je glavni namen in če nam je nekaj važnejše – kot je npr.: status v družbi, kaj si bodo drugi mislili, odvisnost od partnerja/ družbe/ družine/ materialnega/ dobe usode/ imeti prav/…
Tu nastane težava, ker nam je nekaj v življenju važnejše kot ljubezen do vsega kar obstaja in delujemo egoistično (to kar je dobro zame in najbližje) in ni delovanje v najvišje dobro za vse.
Poglej v tej smeri in to spremeni.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Pozdravljeni

Hvala Francik in Zoran za odgovore.

Pred dobrim mesecem sem res začela z delom na svojih občutkih po principu "vortex", ker želim iz situacije v kateri sem že veliko let. V prvi vrsti poleg družine  postavljam na prvo mesto službo, ki je sicer nimam, si jo pa zelo zelo želim. Imeti rada vse in vseh s prazno denarnico in zavedanjem, da mi leta tečejo, mi ne prinaša zadovoljstva.
Ko sem čakala na urgenci  na izvide, sem uspela počutiti se popolnoma zdrava. Kaj takega še ne. Zato so tudi tako hitro izginili izpuščaji najbrž...
Francik, hočeš reči, da sem energijsko močna, ker mi je to uspelo, pa z "vortexom" še ne znam delat pravilno, ali je sam "voretx" nekaj za kar še nisem zrela? Sama se ne počutim energijsko močna.

Opažam tudi, da že več mesecev najpogosteje slišim (ko se usedem v avto, ker sicer radia ne poslušam) pesem  Robbia Williamsa I love my life. Nobene druge ne tako pogosto hmm .

Hvala in vse dobro

Napisala si: v prvi vrsti poleg družine  postavljam na prvo mesto službo, ki je sicer nimam, si jo pa zelo zelo želim. Imeti rada vse in vseh s prazno denarnico in zavedanjem, da mi leta tečejo, mi ne prinaša zadovoljstva.

Težko si predstavljam kaj vse lahko nastane ko dobim idejo da v kozarec s kislimi kumaricami hočem shraniti med,s tem da so kisle kumarice materialnost med pa njihovo nasprotje.
O različnih vrstah kislih kumaric ti je pa Zoran napisal.

Kar pa se zadeva polne denarnice in "imeti rad" si pa malo zdajšnjo civilizacijo poglej.

Običajno se svojo energijsko moč   zasluti   takrat ko "nam trda prede".

Pri odgovorih tebi se mi besede kar nekam skrijejo zato
Potunika,  Mir s teboj in v tebi.