Tema: Nemir

Trenutno sem spet na neki mrtvi točki,ko v bistvu ne vem,kaj naj samo s sabo,ampak tako kot sedaj živim,mi spet ne ugaja.
Zadnji mesec in pol čutim grozen nemir,nikjer nimam obstanka,kar naprej nekam grem,pa pridem nazaj domov,kjerkoli sem nisem dolgo tam....ne znam si razložiti neke čudne tesnobe v sebi. Včasih sem ujeta v svoje misli,ki jih drugim ne morem ubesediti,se ne znam izrazit,da bi npr. dala ven iz sebe stvari,ki me mučijo. Nekaj dni že razmišljam,da se v mojem življenju dogajajo stvari,ki se po letu in pol do dveh let končajo,bodisi razmeja,bodisi interesi ali pa služba. Kar naveličam se in bi kar stvari zamenjala.
Kaj hoče Usoda,da spoznam in razrešim v svojem življenju?

Re: Nemir

Lanlaura,
pogledal sem poste, ki si jih pisala prej in kaj je vzrok.
Stvari si spremenila največ mentalno, ker pa čustva niso sproščena, pa še vedno vpliva na tvoje misli. Misli nato tvorijo čustva in takšno je potem naše nasplošno počutje.

Vse kar smo ti že napisali, naredi še enkrat ali si pa poišči pomoč, če občutiš, da ne zmoreš sama iti tako globoko.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Nemir

Zoran je napisal/a:

Lanlaura,
pogledal sem poste, ki si jih pisala prej in kaj je vzrok.
Stvari si spremenila največ mentalno, ker pa čustva niso sproščena, pa še vedno vpliva na tvoje misli. Misli nato tvorijo čustva in takšno je potem naše nasplošno počutje.

Vse kar smo ti že napisali, naredi še enkrat ali si pa poišči pomoč, če občutiš, da ne zmoreš sama iti tako globoko.

Ja,se kar strinjam s tem,kar ste napisali.