Mica-potica!
Hvala za odgovor! Fajn je slišat tako pozitivno izkušnjo. Si pa predstavljam, da je v tujini laže priti do nekaterih izdelkov. Danes sem izbrskala cene zapperja in se le-te pri nas gibljejo od 180 - 320 eur. Kar se mi zdi katastrofa. Dobro pa je to, da je možna tedenska izposoja, kar me je prijetno presenetilo.
Čiščenje jeter poznam, sem ga opravila po tej metodi pred leti. Vem, da je enim okus mešanice grozen, meni pa je bil prav poseben in nič moteč. Pred tem sem bila par mesecev na presni prehrani, kar je verjetno razlog, da se pri tistem čiščenju ni kaj posebnega dogajalo. Zelo dobro pa vem, kaj misliš s tem, da se lahko življenje 100% spremeni. Takšne spremembe sem doživljala ravno takrat. Tako jasne misli, poseben občutek, neskončno časa, sonce čisto drugače sije..to je posebej veljalo zame, kar sem imela od svojega petnajstega leta alergijo, koprivnico, če sem bila brez zaščite (kreme, tablet) izpostavljena soncu. Tisto poletje, se spomnim, pa sem nadoknadila vse za nazaj
...ležala tudi opoldan na soncu in niti ožgalo me ni! Samo prijetno je bilo. Niti s kremo se nisem zaščitila, pa vem, da je bilo ok in nič nevarno. Marsikaj se je ozdravilo, kar sploh nisem vedela, da je pogojeno s prehrano. Po mnogih letih me niso več skrbeli razhudniki in privoščila sem si lahko cele sklede solate iz kumaric, paprik, čebule, česna..kar sem do takrat lahko le vonjala, jedla pa ne.
Nekaj takega bi morala ponoviti, ampak ne vem, kaj se zgodi, da človek včasih ne zmore te energije, da bi se prav lotil nečesa. Čeprav bi se počutil bolje, še kar vztraja v starem.. Zase vem da na silo gotovo ne gre. Ko pa vzgib pride nekje od znotraj, je tako enostavno. Na primer lani, trajalo je kakšna dva meseca..prehranjevala sem se presno, ravno v času diščečih pustnih krofov, ki jih imam RES rada, pa mi je bilo čisto vseeno..
Malo off topic...da se vrnem k temi. Vesela bi bila, če mi pošlješ povezavo do strani, kjer si naročila proizvode za terapijo.
Me zdajle hčera priganja, ker potrebuje pc..
Hvala že vnaprej 
lp