1

Tema: Slabost pri otroku

Pozdravljeni,
moja hči večkrat potoži, da ji je slabo. Ne bruha, le občutek slabosti. Na začetku sem mislila, da je to povezano s šolo. Da jo kaj skrbi, pa ji postane slabo, da bi se temu izognila. Tudi učiteljica me je namreč opozorila, da se hči večkrat počuti slabo. Vendar se ji to ne zgodi le med tednom. Včasih tudi med vikendom, v situaciji, ko ji je prijetno, potoži, da jo boli trebuh oziroma da ji je slabo.
Zanima me, kaj lahko jaz storim, da ji bo bolje. Prosila bi za vpogled v biopolje.

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Re: Slabost pri otroku

Pozdravljena AsjaNina

Razišči pomen besede pretencioznost.Čudno se sliši ampak to naj bo tvoja naloga,hkrati pa poglej še svoje prednike in vse skupaj predihaj po postopku ki je na vrhu te strani.
Vse dobro ti želim.

AsjaNina je napisal/a:

moja hči večkrat potoži, da ji je slabo. Ne bruha, le občutek slabosti. Na začetku sem mislila, da je to povezano s šolo. Da jo kaj skrbi, pa ji postane slabo, da bi se temu izognila. Tudi učiteljica me je namreč opozorila, da se hči večkrat počuti slabo. Vendar se ji to ne zgodi le med tednom. Včasih tudi med vikendom, v situaciji, ko ji je prijetno, potoži, da jo boli trebuh oziroma da ji je slabo.
Zanima me, kaj lahko jaz storim, da ji bo bolje. Prosila bi za vpogled v biopolje.

AsjaNina,
poskusi ji dati probiotike ali prebiotike ali encime. Opazuj ali se to dogaja po hrani.
Drugače pa ti odpusti njenemu očetu za vse kar ti je storil in vse kar ti ni dal ter poslušaj Francikov nasvet.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Hvala obema za odgovor. Mislim, da sta ugotovila srž problema, čeprav se mi na prvo žogo ni zdelo tako.